Volt már olyan, hogy vétlenként belédmentek autóval és a baleset okozója megfenyegetett ha "rendőrt hívsz" ez lesz, az lesz, amaz lesz?
Volt már példa rá. Gyakorlatilag rám tolatott a srác, kiszállt és még neki állt feljebb, hogy miért álltam mögötte. Amikor elmondtam neki hogy egy helyben álltam 3 perce, ő volt a figyelmetlen, de majd rendőr előtt tisztázzuk, elkezdte mondani, hogy megver, meg fogom bánni és ne tegyem.
Beszálltam a kocsimba, lefotóztam a srácot a kocsi mellett és a kocsit ( a sérülés kicsit látszódott, de a rendszám tökéletesen ), behajtottam az első parkolóba ( ez az út közepén volt ) és kihívtam a rendőröket. Elő vették a videó alapján a másik sofőrt a baleset, a cserbenhagyás és a fenyegetés miatt is.
1x volt.
Kiszálltam,a pali is kipattant,láttam hogy a kocsiban ott a felesége gyereke.
Egyből elkezdett kiabàlni hogy így meg úgy az én hibám hogy az álló kocsimat meghúzta.
Befejezte a mondatot majd nyugodt hangon közöltem vele-Most kiraksz 50ezer ftot vagy a gyereked előtt taposom ki a beled.-
Elhallgatott,kb 10mp ig méregetett majd elővette a penztárcájàt és odaadta a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!