Miért van olyan kevés cigány rendőr?
#4, #10-nek:
More! Felfogtad hogy mit peneltél az előbb? Dilo vagy?
Aki a rendőrök, vagyis a törvény oldalán van az a cigányok ellensége?!
Persze, hogy vannak a rendőrök közt cigányok! sőt nem is kevés... annyira buták az emberek itt, hogy az már hihetetlen :D :D Mit vártok egy olyan országtól akinek a miniszterelnöke is cigány? :D a szavazói? szerintetek? nos igen java részt azok is azok! Euróvízióra hányszor küldtük pápai jocit? És még hányszor fogjuk? :D Ezek után mégis mit gondol rólunk az EU? CIGÁNYORSZÁG. nos igen ezt :D
Őszinte leszek... de nem akarok senkit se megbántani mégis úgy gondolom, hogy a Magyarországon élő magyarok többségében már van cigány vér... sőt azt is mondhatom hogy szinte mindenkiben. Igen, mindenkiben. Én úgy gondolom.
Fehér bőrű és szőke? kék a szeme is? nos láttam már ilyen cigányt is :D nem is egyet... ahogyan beszélt viselkedett meg minden egyértelmű volt!
A cigányok gyűlőlködnek leginkább egymást cigányozzák és mennyire boldogtalanok lehetnek már :D
Itt már szerintem szó szerint MINDENKI cigány
Köszönöm.
vannak, én ismerek is párat.
mi baj velük? semmi.
ő is ember, ha valaki cigány nem az a baj hogy cigány, hanem ahogy viselkedik.
Picit unalmas már a cigányozás.
Most a migránsozás a menő.
Vagyis a vírusozás.
Én is láttam már több cigány rendőrt is, ez most megint kit érdekel.
A magyar már nagyobb szitokszó külföldön mint a cigány. Mindenki tudja hogy európa legalja, az eu-n élősködő nagyon ostoba nép a magyar.
Meghát történelmi okokból is gyűlölik a büszke harczos magyarokat.
Azonnal mindenki pontozza fel a cigányozó patkányt!
Ez az ország megérdemli a pusztulást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!