Miért van olyan kevés cigány rendőr?
Figyelt kérdés
Én még konkrétan eggyel se találkoztam.Vannak egyáltalán cigány rendőrök?2019. aug. 1. 20:30
2/17 anonim válasza:
Drog nyomozók közt láttam már olyan igazi zülött arcú kapucnis felsős suhogó gatyás gyúrós cigányt,hogy senki meg nem mondta volna hogy rendőr.
3/17 anonim válasza:
Jó eséllyel van a családon belül legalább egy személy, aki börtönben ül, pedig a szerencsétlen rokon csak kölcsön vette azt a biciklit/tv-t/ékszert, és az a hülye rendőrség ráverte, "csak mer' cigány!". Ilyen körülmények közt 15-17 évesen elvégezve az Általános Iskolát kevés a családi támogatás ezen szakma iránt a cigány családokban.
Egyébként is elhivatottságot igényel manapság ez a szakma, mert megfizetni nem fizetik meg.
4/17 anonim válasza:
Ha-ha-ha!
Látom, neked még nem igazán volt dolgod a zsarukkal!
Nekem pár éven keresztül jópárszor meggyűlt a bajom velük!
A járőröknek legalább a negyed része cigány!!!!!!
Legközelebb nyisd ki jobban a szemed!
5/17 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak, vannak cigány rendőrök.
6/17 anonim válasza:
Mert a többség börtönben van, és nem börtönőrként!
8/17 anonim válasza:
Rendőrkapitány is volt oláh cigány a 8kerben. Mondjuk 10en 1-2 éve választhatott hogy lefolytatják ellene a korrupció miatt indított tárgyalást vagy nyugállományba vonul.
9/17 anonim válasza:
Én is találkoztam már cigány rendőrrel, sőt én is annak tanultam, de tudjátok mindenki rendőrnek születik, csak van aki továbbtanul. :D
10/17 anonim válasza:
mi nem vagyunk kutyakergeto fergek rendes cigany nem fordul sajat nepe elen az aki rendorbnem igazi cigany nem testver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!