Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az lmbtq-sok miért nem alakíta...

Az lmbtq-sok miért nem alakítanak pártot?

Figyelt kérdés

#párt #politika #lmbtq közösség
2019. júl. 6. 23:36
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

20

Szerintem pontosan tudod, hogy miről beszéltem, pont azért hagytad ki a leszbikus párok férfiként viselkedő tagjainak pont az öltözködését és a hajviseletét.

De mindegy is, maradjunk a pártalapításnál, ami a kérdés volt.

2019. júl. 8. 14:18
 22/25 anonim ***** válasza:

"Szerintem pontosan tudod, hogy miről beszéltem, pont azért hagytad ki a leszbikus párok férfiként viselkedő tagjainak pont az öltözködését és a hajviseletét."

Nem, fogalmam sincs, hogy mit akartál hazudni vele.

Hosszú hajú férfit is látni, az sem jelent semmit.

Vagy skót szoknya, amit férfiak is szoktak használni.

Azért mert tudatlan, képzetlen, a témában tapasztalatlan vagy, még nem lesz igazad.

2019. júl. 8. 19:04
 23/25 A kérdező kommentje:

22

Attól, hogy te agresszív vagy és sértegetsz, attól még vannak nemzetközi metakommunikációs jelzések, még ha úgy is teszel, hogy nem érted, vagy te nem akarod elismerni őket.

A skót szoknya a skótok nemzeti viselete, aminek a kockázatának a színei kifejezik a klánokhoz tartozást. Akkoris, ha akadnak nem skótok, akik valami felszínes majmolásból magukra veszik.

A férfiak hosszú hajviselete is hordoz magában jelzéseket, hiszen az is az önkifejezés egy formája, még ha vannak is, akik vagy nem értik, vagy azt mondják.

Ajánlatos lenne megfigyelned a leszbikus párokat, hogy megalapozott véleményt tudjál alkotni.

És valóban, egy LMBTQ pártban hasznos lenne frakciókat is alkotni.

2019. júl. 8. 20:18
 24/25 anonim ***** válasza:

"A férfiak hosszú hajviselete is hordoz magában jelzéseket, hiszen az is az önkifejezés egy formája, még ha vannak is, akik vagy nem értik, vagy azt mondják."

Most nem azért, de ezzel meg válaszoltad a saját kérdésed. A liszbikusoknál, heteroknál, mindenkinél a hajviselet, ruházat, mozgás, az önkifejezés egy formája.

Amúgy nem sértésnek szántam, amiket mondtam. Azok tények a jelenlegi állapotodról.

2019. júl. 10. 01:45
 25/25 A kérdező kommentje:

24

Szerintem csak magad minősítetted.

2019. júl. 10. 04:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!