A kommunizmusban miért volt tilos kritizálni a rendszert?
Ugyan azért mint most ha egy nővér, orvos, tanár, felemeli a hangját.
A rendszer ellensége lesz.
Ha a rendszer ellensége nem kap állást.
Ha nem kap állást éhen halhat a családjával.
11-re válasz. Mi történt Botkával, Mi történt a nővérrel aki felemelte szavát az egészségügyért, Mi történt Nagy Blankával [link]
Miért tűnt el Sándor Mária vagy Pukli István? "folytassam még"
#13, semmi különös nem történt velük.
Ki vették őket valami kosárból, letörölték, felfújták őket.
Ők meg elhitték, hogy ők is valakik. De nem,mert ahogy kiderült, hogy túl kedves kevesek a kormány buktatáshoz, visszadobták őket a szemeteskosárba
15-
Tehát szerinted aki lépni akar az a szemetes kosárba való?!
Kivéve az O1G és holdudvara. Köztük Te is, Mert aki mindennel meg van elégedve az abba a sárgaházba való amit a FITYISZ eltörölt.
#16, a sárga házat Gyurcsány záratta be, valami arab herceg lett volna a vevője
A felsorolt embereket NEM ÉN kezdtem hülyíteni, futtatni, és, amikor nem jött össze semmi, szintén NEM ÉN pöcköltem félre őket.
Ezt a szetedkosá
#16, a sárga házat Gyurcsány záratta be, valami arab herceg lett volna a vevője
A felsorolt embereket NEM ÉN kezdtem hülyíteni, futtatni, és, amikor nem jött össze semmi, szintén NEM ÉN pöcköltem félre őket.
Ezt a szemétkosár hasonlatot sem én találtam ki, 1994-ben ezzel a szőveggek darálták volna be a fideszes a koalícióba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!