Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tényleg olyan rossz a helyzet...

Tényleg olyan rossz a helyzet ahogy az ellenzékiek előadják?

Figyelt kérdés

Jómagam fideszes vagyok. Vegyesen hallgatom a kormánypárti, és az ellenzéki adókat. Sokszor elegem van a sorosozásból, ekkor áttekerem az ellenzéki adóra, ott meg elegem lesz a nácizásból. Ezért a madárcsicsergést és a szoszéd ordibálását hallgatom.

Egyszerűen ahogy most élek, és ahogy a gyurcsány ideje alatt éltem ég és föld a különbség. 50.000 ft helyett csak 18.000 a fűtés, és akkori 73.000 helyett most 131.000 nettót keresek. Lényeg, hogy meg tudok élni. 1 fizetésből egyedül. És bár nem dőzsölök, és néha nem könnyű, de messze jobban élek mint akkor. És mikor hallgatom az ellenzéki médiát nem értem, hogy miről beszélnek, kicsit olyan mintha nem ezen a bolygón élnének. Amik ott elhangzanak, csak pánikkeltés, szerintem, mert én nem tapasztalom azt a világvége hangulatot mint ők. Lehet hogy lop a fidesz, lehet, hogy sokat...lopjon, de én is többet kapok.

2019. máj. 26. 08:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:
Nincs miért vitatkozzak veled 😂😂😂😂 az van hatalmon akit megszavaztam, beszélgess a párnáddal 😂😂😂 kikezdhetetlen 😂😂😂😊😊😊😂😂😂😂
2019. máj. 30. 18:31
 52/63 A kérdező kommentje:
Vigyázzatok kedves emberek, mert van itt egy kikezdhetetlen érvű, szerintem ő az egyetemes tudás maga! 😂😂😂😂😂 Este mikor matyizol fel ne robbanjon a kukikád az egótól! 😂😂😂😂😂😂😂😂
2019. máj. 30. 18:33
 53/63 A kérdező kommentje:
Am van egy ilyen okos ember a melóba, aki a szentírást mondja, szegény cukros, és idegbeteg, neked hasonló gondjaid? 😂😂😂😂😊😊😂😂😂😂😂
2019. máj. 30. 18:37
 54/63 A kérdező kommentje:
Ezt kiteszem kérdésnek most az emberek kategóriába!
2019. máj. 30. 18:39
 55/63 A kérdező kommentje:
2019. máj. 30. 18:40
 56/63 anonim ***** válasza:
32%

Látod, pont erről beszéltem.

Mivel nem tudsz megcáfolni, ezért személyeskedni kívánsz.

Én gazdasági adatokra, kimutatásokra, felmérésekre, statisztikára hivatkoztam. Ezek tőlem függetlenül igazak. Azért mert én írtam, attól még igaz lesz a fidesszel szemben.

Mellesleg akármennyiszer felhoztam akárcsak az egyik korábban, általam leírt tényt, mindig csak mellébeszéltak és személyeskedtek, ahogy te, mivel nem tudják cáfolni a tényeket.

2019. máj. 30. 18:51
 57/63 A kérdező kommentje:
Nyertél! 😢 Balos lettem, csak az a baj, hogy a kukim nem arra hajlik, kicsit rosz a fogása így. Ha megfogom egyszer azt kiabálta: loptunk, ha megint akkor azt üvőlti: hazudtunk, meg azt is, nyögi; CSALTUNK, , és én reggeltől estig ejakulálok...... 😂
2019. máj. 30. 19:09
 58/63 anonim ***** válasza:
32%

Elég kínos, hogy már annyira nem tudsz mit írni, hogy a kommentedet háromszor lehet report-olni, mivel mindnek megfelel a személyeskedésed.

Amúgy mintha a kérdésedet is törölték volna, mivel láthatóan értelmetlenségeket beszélsz.

Egyszer talán próbálj meg érvelni, és nem össze-visszabeszélni.

2019. máj. 30. 19:16
 59/63 A kérdező kommentje:
Persze, hogy törlik a kérdéseim, ez a hobbim. Sokan rájöttek már, csak te küzdesz itt velem. A másik hozzászóló egyből levágta miről szól ez, neked még nem esett le. Figyelj én ráérek! Épp hallgatom a lánchíd rádiót! 😂
2019. máj. 30. 19:27
 60/63 A kérdező kommentje:
Amúgy a club rádióba a Drága bolgár, meg az Orosz Józsi is nyomják a tutit minden nap, 16 órától. Szerintem igen nagy lessz az egyetértés köztetek, ha betelefonálsz. 😂
2019. máj. 30. 20:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!