Megszavaznátok József Attilát miniszterelnöknek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 17:40
11/17 anonim válasza:
kb annyira volt nyilas, mint te humanista! :D
12/17 anonim válasza:
Általános és középiskolában is kommunistának tanultam. Szóval nem. Az összes komm. takarodjon innen.
13/17 anonim válasza:
nem.nem is él,minek ilyen kérdést feltenni egyáltalán?de az eddigi miniszterelnökök sem voltak a toppon idáig sem:))úgyhogy mindegy lenne:)
14/17 anonim válasza:
Meg. Ha vonat elé ugrana utána.
15/17 anonim válasza:
Kicsit erős megnyilvánulás az előttem szólóé.József Attila nagyon tehetséges,elismert proletár költő volt.Hogy kommunista lett volna?Ő a szegények nevében szólt.Sanyarú sorsa volt szegénynek.Biztosra veszem,ha élt volna az 50-es években legnagyobb ellenzék lett volna,és az Andrássy uton kötött volna ki.Az ávósok ölelő karjaiban....
16/17 anonim válasza:
(én voltam a 10:41es)
Az utolsónak: ebben igazad van. Most, hogy belegondolok, akkoriban nem az volt a kommunista szó "jelentése" mint most. Azaz, hogy Kádárék elvették az embereik földjeit, állatait, élete addigi munkáját, az országot anyagi csődbe vezették, hogy 5 évet kellett várni egy 601-es szappantartóra, stb. De akkor sem szavaznám meg. Semmi köze nincs az ország vezetéséhez, nem sok fogalma van egy ilyen dologról. (Egy országéról nekem se, de egy kisebb településéről igen, egy közeli rokonom miatt.)
17/17 anonim válasza:
hááát...vasútügyi miniszternek ..esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!