Jól látom, hogy sokkal többen mentek az ellenzéki ünnepségekre, mint az állami Fideszesre?
Ha valakik busszal jöttek az ország másik feléből, azok már nem is számítanak?
"Lóvés tömegek"?
Magadból indulsz ki?
Az ugye csak merő véletlenség, hogy a decemberi tüncire buszokkal hordták fel azt a 200 embert?
Ne tagadd, a rakparton álltak a buszok, a saját szememmel láttam!
Amúgy nem értem, hogy ez a "busszal hordják" miért lett leminősítés? Miért kellene vidékről egyesével felszivárogni, ha lehet busszal is, közösen? Engem ez még az ellenzék esetén sem zavart.
Jó, akkor nyugtasd magad ezzel!... úgy 2030-ig.
Tényleg nem értem, hogy miért találtok ki ennyi marhaságot és kapaszkodtok bele? Ez önbecsapás.
Kérdező, nem szakszervezeti buszok voltak, miért hazudsz még önmagadnak is?
Az első pár tüncin a szakszervezetek még sehol nem voltak, utána meg már ember nem volt.
Látszik, hogy nem éltél vidéken, ahol mindenki mindenkinek a rokona, szomszédja, iskolatársa, haverja és ha a településről valakik akarnak menni valahova, minden politikától mentesen, (lagzi, fürdőlátogatás és hasonlók) akkor rögtön adódik busz, kisbusz. De lehet bérelni is, még az önkormányzattól is.
"Kérdező, nem szakszervezeti buszok voltak, miért hazudsz még önmagadnak is?"
De azok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!