Meglátásotok szerint a menekülteknek joguk van a saját kultúrájuk szerint élni a befogadó európai országban, ha állampolgárságot kapnak?
Például egy férfi menekült érkezik, és megkapja az állampolgárságot, joga van a családegyesítés kapcsán kérelmezni, hogy mind a négy feleségét, és az azoktól született gyerekek is befogadásra kerüljenek, vagy csak egy feleséghez van joga?
Ha a fogadó állam elismeri egyes állampolgárainak a négy feleséghez való jogot, milyen jogon tagadja meg ezt egyes állampolgároktól?
Ha lehet mindenkinek négy felesége, egy homoszexuális férfi milyen alapon nem követelheti mondjuk Franciaországban a teljesen egyenértékű homoszexuális házasságban, hogy ne legyen neki is négy férfi "felesége"?
És így tovább minden jogra.
Köteles-e elfogadni Európa a menekültek otthoni jogait, ha gyakorolhatják jogaikat azok a menekültek, akik állampolgárságot kaptak, akkor az ugyanilyen (honos) állampolgárok is jogosultakká válnak-e ezekre a jogokra?
Szerintem jobb lenne, ha joguk lenne, DE nem lenne joga egy MENEKÜLTnek más kultúrkörbe MENEKÜLni.
Azon kívül az állampolgárság nem függ össze a menekültséggel, az már bevándorlás kategória.
Szerintem a menekültség csak az alapvető létfenntartási jogokkal függhetne össze, minden személyes kényelmi jogok nélkül. Minimumon várni, hogy haza tudjon települni.
Igazából pont ezért írtam már le sokszor hogy sokkal logikusabb lenne ha szelektálva lennének a migránsok.
25 évestől fiatalabb hajadon nők jöhetnek mindni más kint marad.
És ha ez lenne a kérdésed már fel sem merülhetne.
Lehfeljebb annyiban hogy öltözhet e arcmaszos fekete ruhás kísértetnek amire meg nem a válasz.
ha a haverod otthon a kádba szarik. és te elhívod magadhoz akkor megengeded neki hogy a kádba szarjon? ugye hogy nem.
Tudom hogy extrém példát hoztam fel de így érthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!