Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fidesz hívek! Ti tényleg...

Fidesz hívek! Ti tényleg annyira szerettek túlórázni, hogy akár ingyen, ellenszolgáltatás nélkül is végezzétek a munkátokat?!

Figyelt kérdés

Emlékeztek arra, hogy a Fidesz néhány évvel ezelőtt csökkentette a (törvényileg előírt) műszakpótlékot, a túlórapótlékot, továbbá a szabadságot, megadóztatta a cafeteriát...

Most egyfelől viszont megemelték 250-ről 400 órára a túlmunka óraszámot, elszámolni ráér 3 év múlva is, mert a magyar dolgozóknak ez a jó. Orbán azt hazudta, hogy a német multik követelték ezt, bár nem késett sokáig a cáfolat.

[link]

A köztisztviselők

munkaidejébe már nem számít bele az ebédszünet fél órája,

a megyei és fővárosi kormányhivatali dolgozóknak már nem jár cafeteria,

az alapszabadság 25 napról 20 napra csökken,

már nem a munkában töltött idő, hanem a pozíció határozza meg a további szabadnapok számát,

és ellentételezés nélkül terjeszthető ki a napi munkaidő 12 órára, vagyis nem fizetik ki a túlórákat.

[link]

Ezért kérdezem tőletek, hogy valóban így gondoljátok, szerettek ingyen dolgozni akár napi négy órát, vagy csak úgy általában többet kevesebbért, vagy szembenéztek azzal, hogy benneteket is elárult a Fidesz, netán továbbra is homokba dugjátok a fejeteket, és elég nektek ha annyit mondanak, hogy sorosmigráncsterrorbrüsszellibsikomcsi?!

Kíváncsi vagyok, hány fideszes fog erre érdemben válaszolni.

Kérlek, ha tudjátok, indokoljátok meg a véleményeteket!

2019. márc. 4. 10:12
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Vannak még érdekességek, amikről biztos nem számol be az M1 híradója. (Persze akkor egyesek szerint máris komcsi hazugság, ahogy ez az előző hozzászóló válaszából ki is derült.)

[link]

Erről viszont még a legelvetemültebb fideszes sem mondhatja, hogy hazugság még akkor sem, ha nem hallott róla az M1-en!

[link] XVIII- fejezet. Már csak meg kéne ismerniük a korábbi törvényt, összehasonlítani, egy kis matek, és máris kijönne minden, ha tetszik., ha nem.

#3, Amit mondasz, az NEM IGAZ!

Itt a bizonyíték: fenti törvény linkjén kikeresheted az eredetit is:

122. §[A rendkívüli munkaidő]

(1) Rendkívüli esetben a kormánytisztviselő a beosztás szerinti munkaidején felül is KÖTELES munkát végezni.

(6) Munkaszüneti napon rendkívüli munkaidő

-- a) a rendes munkaidőben e napon is foglalkoztatható kormánytisztviselő számára, vagy

--b)az (5) bekezdésben meghatározott esetben rendelhető el.

(8) Teljes napi munkaidő esetén naptári évenként kettőszáz óra rendkívüli munkaidő rendelhető el.

2019. márc. 4. 11:26
 12/32 anonim ***** válasza:
4%
Én szeretek túlórázni. Eddig is volt 400 órám. Most legálisan lesz. Szoval lszarom
2019. márc. 4. 11:57
 13/32 anonim ***** válasza:
89%
Szuper vagy 12-es. Mesélj majd 5-10 év múlva, hogy hogyan befolyásolta a munka az egészséged. :)
2019. márc. 4. 11:59
 14/32 anonim ***** válasza:
12%
13 az egeszsegem koszoni jol van. Es szeretem munkamat, egyben a hobbim is, igy még kifejezetten jo is az egeszsegemnek. De ha probelmam lenne, akkor is lesz a sok tulorabol annyi penzem hogy a legjobb kulfoldi orvosokat is megfizessem. Szoval en orulok a tuloranak
2019. márc. 4. 12:21
 15/32 anonim ***** válasza:
12%
0-24-ben toljátok az ostoba libsi propagandát, és minket féltetek attól a kis túlórától?
2019. márc. 4. 12:24
 16/32 anonim ***** válasza:
0%
Én pl minden reggel fél órát és munkaidő lejárta után is napi szinten 1-2 órát fizetés nélkül túrórázok. Teszem ezt ingyen és szívesen, mert tudom hogy szükség van rám
2019. márc. 4. 12:32
 17/32 anonim ***** válasza:
91%

Azokat akik önként túlóráznak, nem sajnálom. Megérdemlik. Önként választják, hogy nincs életük és hamarabb elpatkolnak.

Nem mindegy,hogy te vagy a munkádért vagy a munka van érted.

A kötelező túlórások viszont jobbat érdemelnek szerencsétlen kormánynál.

2019. márc. 4. 12:57
 18/32 anonim ***** válasza:
8%
Hát most azért mert előbb fél órával meg később 1-2 órával megyek haza még ugyanúgy van életem. Nem sok az. Lehet te szalag mellett vagy fizikai munkába hulla fáradtra melőzod magad 8 órában. Na az sokkal rosszabb
2019. márc. 4. 13:06
 19/32 anonim ***** válasza:
92%

A probléma ott adódik hogy a túlórázó állatok elvárnák mástól is hogy ugyanolyan nyomorult módon éljenek mint ők.

2019. márc. 4. 13:28
 20/32 anonim ***** válasza:
95%

Két magyar nagyvállalkozó beszélget.

A múlt hónapban nem fizettem ki a túlórát.

Én még a bért is később utaltam.

És jönnek dolgozni ?

Jönnek.

Nálam is.

Nem kellene belépődijat kérni tőlük?

2019. márc. 4. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!