Meddig tarthat még a fidesz kormányzása?
remélem nem sokáig, szerintem nem fogják a 4 évet kihúzni előbb még bőven készülni fognak az orbán takarodj táblák.
Nem???
"Nyugodj bele a Fidesz még minimum 8 évet fog kormányozni,és midenhonnan kiebrudalja a szocikat,rövid időn belül!Erre vártam már 2002 óta!!!!!!:)"
elég szar, hogy az agyad idáig terjed csak. ti csak az ellenséget látjátok és a megtorlást. én élhető országot szeretnék, de hála nektek ez nem fog összejönni.
"Amíg csődbe nem viszik az országot teljesen
Te buta..,tanulj meg szöveget értelmezni:"Csődhelyzetbe jutott a szennyvízberuházáshoz négy évvel ezelőtt felvett hitel miatt Nemesvid"
Az államtól vár most segitséget a független polgálmester és sztem fog is segiteni a kormány,mint ahogy az árvizeseken is segitett 3 milliárd ft-tal...!
Jó setét vagy fiacskám!!
"elég szar, hogy az agyad idáig terjed csak. ti csak az ellenséget látjátok és a megtorlást. én élhető országot szeretnék, de hála nektek ez nem fog összejönni"
Az elmúlt 8 évben élhető országban éltél,heee???
Vagy keserű a szölő,hogy nem nyert a Jobbik?Nem tudom eldönteni melyik mosta át az "agyad"...
írjál még had röhögjek rajtad:D annyira szánalmas egy a szocifób viselkedés a fideszbirkáktól :D minden szarban szocikat láttok és csak ennyiből áll nektek az egész politika, h "takarítsuk ki a szocikat, mert ha nincsenek szocik, akkor minden jó" jah és a kedvencem "mindenért a szocik a hibásak"
hát ember, überszánalom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!