Miért tartanak napjainkban egy kommunistát egy nácival egyenértékűvel? Trollok kíméljenek
Miért van ez? A kommunizmus alapelveiben nincs szó emberölésről, semmi olyasmiről, ami a nemzetszocializmus alappilléreit adja. (Zsidók, melegek,romák gyilkolása)
Én,ha valakinek mondom, hogy kommunista vagyok,akkor máris egy elmebeteg hülyénrk vagyok titulálva, még akkor is, ha mondom, hogy Sztálin, Rákosi, Pol Pot,Mao számomra gyűlöletes arcok.
Ez még hagyján,de ha valaki azt mondja,hogy a gazdagokat igen is meg kell adóztatni,hogy a társadalom fennmaradjon,akkor lekommunistázzák:)
Amúgy a kommunizmusnak is vannak negatív árnyalatai.
Pl mindig egyformává akarja tenni az embereket.
Lásd a kommunisták ugyanúgy utálják mondjuk a melegeket,mint a nácik.
Mert ők mások,mert mindenkit utálnak,aki más.
Vagy a gazdasági elképzelésük,hogy mindenki dolgozzon,akkor is,ha annak semmi értelme és haszna.
Nem vagyunk egyformák és nem lehet mindenkitől ugyanazt elvárni.
A normális ember tudja,hogy az igazság valahol középúton van,mint mindenben az életben törekszünk az egyensúlyra.
A nemzetszocializmust kevered a nácizmussal .
Amíg a nemzetszocializmus az ország elsőbbségére alapoz , addig a nácik alapoznak a faji megkülönböztetésre
Opsz , a nemzetiszocializmus egyenlő a nácizmussal . nem szóltam .
Valamiért összekevertem a fasizmussal :/
A nemzetiszocializmusban sincs szó gyilkolásról.
Főleg, mert a nemzetiszocializmust nem Hitler találta ki, hanem az angolok, ahogy a fajelméletet is.
Egy ideológiának önmagában semmi köze tömeggyilkosságokhoz, csak sokszor ideológiákat használnak önigazolásra. A demokrácia nevében ugyanúgy csináltak mészárlást, Irakban, Afganisztánban, Szíriában, stb.
Ja, szép mesebeli világot hirdet az imádott eszméd ahol mindenki egyenlő, de eddig a vége mindig gyilkolászás lett.
Ha lenne elég eszed nem dicsekednél vele, hogy komcsi vagy!
Mert a kommunisták mind elmebeteg hülyék.
Hogy ne lenne szó benne gyilkolásról? A világforradalom mégis mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!