Amennyiben Orban ilyen kímeletlen diktatúrát folytat, mire számíthatnak az önkormanyzati valsztasakon?
Egyébként úgy veszem észre, hogy akik a demokrácia miatt siránkoznak, leginkább a szabad lopkodás lehetőségét siratják.
Történelmi tény, hogy a demokrácia nem más, mint a vagyonos kisebbség uralma, míg a diktatúrák általában a szélesebb tömegek javát szolgálják.
07.02-18.54-hez.Erintett?mennyiben erintett az kinek munkahelyenek egyik szekhelye itt van,Mo.-on,a masik külföldön,2 diplomaval vezető beosztasban?nettó.550.000,-
Csak azokat sajnalom,akiket itt ismarak es 20 ev óta a nagy atveres,rablas folyik az itteni politikusok szemelyeben. Az mszp, a fidesz,mindkettő bukott part,tehat hol a helyük?! ezt mondjak meg a szavazók!
@júl.5 09:40:
Pontosan én is ezt mondtam. Egy ilyen - saját magát "furfangos", "élelmes", meg "talpraesett" jelzőkkel illető - népnek, mint mi magyarok, akik másból sem állnak, csak a másik átb@szásából, csalásból, lopásból - és nem csak a politikusok, hanem - tisztelet a kivételnek - szinte MINDENKI, csakugyan nem demokrácia való, hanem igenis seggberúgós, pofáncsapós, kardlappalverős diktatúra - különben az utolsó szögig mindenki szétlopna mindent, és természetesen másokra mutogatna, amikor felelősöket kell keresni.
@kedves kérdésfeltevő: nem akarlak bántani, de már csak a helyesírásod alapján vagy nagyon idős, vagy pedig olyan egyszerű emberke lehetsz, mint a faék, neked szerintem nem kellene ilyen dolgokkal foglalkozni, csak nyomni a robotot a gyárban, ahol dolgozol, mert szerintem a Te helyzetedben és szempontodból teljesen tökmindegy, hogy Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Pilátus, vagy akár Darth Vader a kormányfő, neked úgyis dolgoznod kell szorgalmasan...
A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:38
Amikor az átlagemberek pénztárcája vékonyabb lesz csökkenni fog az is.
07.06.6.29.
Mia problemad a helyesírasommal?Az,hogy en hol dolgozom,esetleg fizikai területen,nem befolyasol semmi.a kerdes a lenyeg.Mindenesetre a munkatarsaim,akik reszben frissen végzett diplomasok,hasonló módon nyilvanulnak mek.Egyebkent nem panaszkodom most sem,a komcsik idejeben sem,de az előző ,mindket kormany mar bukott egysze,így alkalmatlanok a tovabbi orszagrombolasra!/ketdiplomas mernők,reszveb itthon,reszben külföldön dolgozom/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!