Ez most mi? Hogy lehet még menekülés közben is hazudni?
nemzeti baloldali
Forrásaink szerint az SZJM egyelőre nem akar az MSZP-vel szakítani stb. ezek még akkor is hazudnak ha menekülnek?
[link] Ma.hu/tart/cikk/a/0/73149/1/belfold/Onallosodik_Szili_Katalin_mozgalma
öööö ezt most nem egészen értem. A nemzeti baloldali szón vagy így kiakadva? Mert az teljesen megszokott, hogy a párt neve szöges ellentétben áll a párttal.
Pl: FIatal DEmokraták SZövetsége És ehelyett már csak kivénhedt vén marhák vannak benne, akik egyáltalán nem demokratikus elveket képviselnek, ráadásul szövetség sincs, ugyanis mindent a viktor king dönt el.
Ha nem a nemzeti baloldali részen akadtál ki, akkor sorry, de én így értelmeztem. Mivel csak az van a kérdésed alá írva.
egyértelmű a pártállásod! Marhára nem érdekel, hogy te az MSZP-re szavaztál! Én a Szili féle "mozgalomra" kérdeztem rá! ja és mostmár a Civil Mozgalomhoz (CM) közelít! :D
Példákat ellentmondásokra pedig minden pártban fel lehet hozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!