Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Pár év mulva megindul a...

Pár év mulva megindul a visszavándorlás nagyobb ütemben?

Figyelt kérdés

Most is sokan vannak, akik visszajönnek szülőhazájukra. Kb 4-5 év mulva a tendenciák megfordulhatnak szerintem. Többen jönnek vissza és lehet már ki sem véndorlolnak az emberek. Érdemes végig gindolni :

Nyugat-európában egyre több lesz a migráns bűnözés. Ma már megfigyelhető hogyan növekszenek a no-go zonák lásd pl Moolenbeekben. Máshol sincs ez máshogy, csak még a hírek cenzúrázása miatt nem jut el az információ az emberekhez. Annak a migránsbűnözésnek "hála" amit svédországban sem tudtak visszaszorítani. Most nem akarom ecsetelni, akik informálódnak a világról és nem csak egy típusú fake médiából tájékozódnak, azok számára ismert jelenségről van szó [link] .

A tendenciákat figyelembe véve ; egyre több migráns szeretne ide jutni, ugyanakkor a kelet európai kormányok akik visszatartják őket csak addig képesek a európa biztonságát garantálni, amíg kormányon vannak, de így is jutnak be vizi útvonalon. A népek eltérő populáció növekedését/csökkenését extrapolálva oda jutunk hogy elérkezik egy időszak, amikor már nem lesz biztonságos közlekedni a városokban. Még lemenni a supermarketben sem. Nincs annyi rendőr vagy ők sem merészkednek oda.

Ennél a folyamatnál szerintem megindul a munkaerő biztonságos helyre történő áramlása. Hazánks zámára a visszavándorlás. Még ha egy kicsit jobban is élne az ember nyugaton, egyszerűen nem éri meg, mert nincsen biztonságban. Lehet hogy a ma még gimiben tanuló nebuló, aki németbe akar költözni, már nem éri meg neki ha végez ?

2019. jan. 13. 18:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%
Az igazság fáj neked kérdező. Sajnos Magyarországból csinált egy nagy No-go zónát a Fidesz. Se az elvándorolt magyarok se a migránsok nem jönnek. :(
2019. jan. 13. 19:17
 12/29 anonim ***** válasza:
88%

Viktor tesz rola, hogy ne igy legyen.

Egy buta, tanulatlan, bundaskenyeren megveheto nepet akar.

Nem onalloan gondolkodo, proaktiv, tanult ertelmiseget.

2019. jan. 13. 19:59
 13/29 anonim ***** válasza:
82%

Addig a szóig olvastam el, hogy "migránsbűnözés". Onnantól tudtam, hogy kár folytatni...

Bár azért van, ami feltűnik senki sem azt mondja, hogy Magyarországról csökken majd a kivándorlás és nő a bevándorlás a növekvő életszínvonal miatt, nem ám, nem az lesz, hogy másutt szarabb lesz és nálunk akkor nem lesz annyira szar, ezért fognak idejönni. Olyan igazi magyaros, hogy "Ha magyar a barátod nincs szükséged ellenségre" mentalitás nem nem akarjuk, hogy itt jó legyen, majd másutt legyen szar!

2019. jan. 13. 20:12
 14/29 anonim ***** válasza:
12%
Én nagyon remélem, hogy lezárják a határokat és egy se tud visszajönni.
2019. jan. 13. 20:30
 15/29 Lazy Lover ***** válasza:
73%
Hogy ne.... majd hülyék lennének ide jönni a fertőbe
2019. jan. 13. 21:06
 16/29 anonim ***** válasza:
78%

Nyugodt lehetsz ha egyszer kijutok innen vissza se nézek, kell ez az ország a francnak.

De azért ez a mese amit a kérdésben leírtál egész cuki :3

2019. jan. 14. 17:25
 17/29 anonim ***** válasza:
78%

Láthatjuk mi a valóság. A Fidesz akkori kivándorlási rágalmai ellenére semmit de semmit nem tett eddigi kormányzása alatt. És ez a folyamat nem hogy lassult volna devegyre jobban növekszik.

Az én ismerőseim között is szinte mindenki külföldön telepedett meg és vállalt családot. Eszünk ágában nincs visszaköltözni. Küldenek haza pénzt a szülőknek és kész.

2019. jan. 16. 00:14
 18/29 anonim ***** válasza:
74%

Elolvasva kérdésedet utánagondoltam mi tudna engem rávenni hogy visszamenjek Magyarországba. 35 éve Svédországban élek. Kb 10 kilométerre az egyik úgynevezett no-go-zónától. Azért úgynevezett mert még a no-go-zóna kellős közepén is sokkal biztonságosabban érzem magam mint Budapest BÁRMELYIK negyedében.

Nem tudom milyen lükeségeket láttál olvastál de nem tudok mást válaszolni mint hogy nem tudom a svédek mért félnének supermarketbe menni mert ott migránssal fognak találkozni. Aki Szomáliában, Iránban vagy netán Magyarországon született. (Bizony, nem nagyon tartanak különbséget ezen országok között.) Egy tuti: a supermarket dolgozói kb 90% bevándorlók mert leginkább csak ők vállalnak olyan munkát.

Be kéne látnod hogy még ha duplájára is nő a bűnözés Svédországban még akkor is csak tizede a Magyar nívónak.

2019. jan. 16. 09:47
 19/29 anonim ***** válasza:
61%
Nyugati országrészekben így is akkora a jólét ,hogy az emberek összepisilik magukat. Sokan beszélték ide fognak költözni a németek.
2019. jan. 16. 16:27
 20/29 anonim ***** válasza:
22%
Igen, teljesen valószínű. Tegnap derült, hogy a kormány az új EU-s pénzekből egy petákot nem fog kapni, ha az EU úgy gondolja. Anélkül itt meg nehezen lesz itt fejlődés.
2019. jan. 18. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!