Mi az álláspontja a Mi Hazánk Mozgalomnak a túlóratörvénnyel kapcsolatban? Részt vettek ők is a mai tüntetésen?
Nem tudom, ma részt vettek-e, de ők voltak az egyetlen ellenzéki párt, amelyik bent maradt a szavazáskor, ill. karácsony előtt semmiféle tüntetést nem szerveztek, de más akcióról, vagy akár csak állásfoglalásról se tudok.
Ennek alapján erős a gyanúm, hogy ők (és a kezükben levő kuruc.info is) keményen másznak Orbán alá, hogy a fenekét a nyelvükkel elérhessék.
Nem vettek részt a tüntetéseken. Egyiken se. És 99%-ban egyetértenek a Fidesszel. Vagy ők akarnak lenni az KDNP, hogy koalícióban több jusson, vagy ők akarnak lenni az új fidesz.
Szerintem az első, bár arra is kicsi az esély hogy a fidesz tök feleslegesen megossza a hatalmát és belemenjen egy hármas koalícióba.
Nem vesznek részt a szivárványkoalícióban, de vannak ötletek:
Azért ne tessenek hazudni a hozzászólok, ha nem olvasnak utána. Azt hiszem nem tévedek, hogy a kérdező nagyon szeret a Mi Hazánkkal foglalkozni, ami egy alig mérhető párt..
Az idézett linket elolvastam, erről már értesültem annak idején.
Nos, ez egy nagy nulla, pláne attól a párttól, amelyiknek az elnöke azt állítja, hogy részt vett annak idején a 2006-os összecsapásokban is. Most meg egy tüntetést se mer/tud szervezni?
És mi az a "saját tiltakozó akció a szavazás idejére"? Mit csináltak? Semmit!
Áderhez fordulni, hogy ne írja alá, az pótcselekvés. Majd attól nem fogja aláírni, hogy a Mi Hazánk erre kéri. Orbán meg arra kéri, hogy írja alá. :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!