Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kedves Fideszes barátaim mit...

Kedves Fideszes barátaim mit szóltok a 400 óra túlóra indítványhoz?

Figyelt kérdés

Remélem veregetitek a saját és egymás vállát hogy ismételten megszavaztátok a maffiát kormánynak!

Olyan "emberek" nyújtották be ezt az indítványt egy olyan párt tagjai akik maximum tv-ből tudják hogy mi az a munka!

Remélem büszkék vagytok magatokra ha megszavazzák ezt az indítványt és egytől egyig ott sorvadtok el a futószalag mellet!

2018. dec. 6. 22:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
15%

Most komolyan 1van munka

2 nem kell aggódni nyugati munkáltató nem gonosz magyar 3 ki lesz fizetve

Mi a gond?

2018. dec. 6. 22:55
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

"Na és aki nem keresztény, hanem ateista, azzal mi lesz?"

Az eretnekeket ki kell purgálni az Istencsászár nevében!

2018. dec. 6. 23:18
 13/24 anonim ***** válasza:
88%

Mondjuk az a gond, hogy nem lesz kifizetve. :D

2018. dec. 6. 23:18
 14/24 anonim ***** válasza:
58%
A nyugati cégek ilyen gonoszak szerinted? Hát nemhiszem. Azért élnek olyan jól nyugaton mert becsületesek és liberálisok csak nem képzeled hogy ilynek lennének.
2018. dec. 6. 23:24
 15/24 anonim ***** válasza:

'Az eretnekeket ki kell purgálni az Istencsászár nevében!'

Akkor istencsászár tehet egy bazi nagy szívességet :P

2018. dec. 7. 00:13
 16/24 anonim ***** válasza:
8 óra munka is túl sok,a f*om akar túlórázni is
2018. dec. 7. 01:46
 17/24 mindentudó99 ***** válasza:
89%
Én a fideszre szavaztam de nekem nem tetszik a törvény. Ha bevezetik többet nem szavszok rájuk. Mást nem tudok tenni.
2018. dec. 7. 04:36
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Még hogy a családokat és a dolgozó népet szolgálja a fidesz!

Szánalmasak ezek a politikusok és azok is akik rájuk szavaztak! Ennyit a család támogatásról!

Amúgy igaza van a kérdezőnek! Ezt a törvényt olyan "emberek" indítványozták akik életükben nem dolgoztak egy napot sem!

Ha bevezetik ezt a törvényt remélem hogy meglátom valamelyiket az utcán és nem érdekel ha börtönbe zárnak de addig fogom ütni amíg csak mozog vagy lélegzik és tényleg tapsolja meg magát az összes fideszes szolga! MEGCSINÁLTÁTOK! Tényleg tapsoljátok meg magatokat!

Én nem azért túlóráztam idáig hogy 1-2-3 év múlva fizessenek ki hanem azért mert 1-2 hónapon belűl kellet a pénz!

Ja és mit is jelent ezt amit a fikások= fideszesek mondanak hogy -A munkalávaló eldöntheti hogy bevállalja vagy sem?

Ez annyit jelent hogy vagy elvállalja a heti 6 nap munka viszonyt napi 8-12 órában és akkor gajra megy a családja

Vagy nem vállalja el és akkor páros lábbal rúgják ki és felvesznek egy olyat aki bevállalja!

2018. dec. 7. 08:48
 19/24 anonim ***** válasza:
#17: Erre a mondatodra majd emlékezz akkor is, amikor jövőre az EP-választások előtt habzó szájjal migránsoznak meg Sorosoznak meg Sargentiniznek, meg fene se tudja mit találnak még ki addig.
2018. dec. 7. 12:19
 20/24 A kérdező kommentje:

Amúgy tényleg itt van ez a néphülyítő migránsozás is!

Milyen migránsokról beszélünk emberek?!

Beszéltem katonával, beszéltem rendőrrel olyanokkal akik többet voltak kint a határon mint az itt felszólalók együtt véve! Nincsenek migránsok! Nem véletlenül vonták ki a honvédséget is mert totálisan feleslegesen voltak kint!

Az elmúlt fél év alatt 2 ismétlem KETTŐ ember akart átjönni a határon!

2018. dec. 7. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!