Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiderült hogy nem lesz 400...

Kiderült hogy nem lesz 400 órás túlóra törvény megnyugodtatok?

Figyelt kérdés
Ha a fidesz nem nézné a magyar emberek érdekeit akkor bevezették volna nem logikus?

2018. nov. 28. 08:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%

Gumicsont: bedobnak valami lázító témát, és amíg azon csámcsognak az emberek, addig sem mással foglalkoznak.

Mikor korrupciós botrány volt, bedobták az internetadót. Most hogy itt van Gruevszki, belengették a túlórázást.

2018. nov. 28. 08:23
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Csak azt is említsük meg, hogy a Fidesz másodjára akarta volna megszavaztatni ezt. De várd még ki a végét, önkormányzati választások után úgyis elő fog jönni még, azelőtt bevezetni meg politikai öngyilkosság lett volna, instant bukták volna az egészet. Utána viszont elő fog jönni még, hisz a Fidesznek ez lét kérdés, mert máskülönben az összeszerelőgyárak lépnek le, hisz minimábért nem tud csökkenteni (hasonló okok miatt), mással meg nem tudja maradásra késztetni őket (mind már tőlünk is szegényebb országokkal szemezget, Ukrajna - igaz ő most kérdéses a hadiállapot miatt - és társaival).
2018. nov. 28. 08:26
 3/17 szántóvető ***** válasza:
93%
ha a fidesz az emberek érdekeit nézné akkor fel sem merült volna ez az ötlet.gumicsont volt,terelés a lényegről,az egyéb disznóságokról.
2018. nov. 28. 08:38
 4/17 Alain Delon ***** válasza:
98%
Aki nézi mások érdekét, fel sem vet ilyet. Bár, akinek az anyjára rászakad csak úgy 180 millió, attól mást nem is lehet várni. Fidesz... pfffff.....
2018. nov. 28. 08:45
 5/17 anonim ***** válasza:
95%

Nem, az a baj, hogy ez nem gumicsontnak szánták. Előbb-utóbb tényleg be fogják vezetni. Sok helyen nincs más munka, csak az összeszerelőgyárak, ők húzzák fel a statisztikákat. Ezek meg itt Borsodban is évek óta morognak a fizu miatt, sokkalják, nem akarnak annyit fizetni, van, aki lépni akar, mások meg széttrükközve inkább már külföldieket foglalkoztat. Ózdon a Johnson Electricbe például egy ideig voltak szerbek is már meg ukránok is. Utóbbiakat szószerint az utcáról toborozták (egyik onnan jött magyar mesélte anyáméknak), mert sokkal olcsóbbak. Minimálbért meg nem mer csökkenteni, valahogy meg maradásra kell bírni az ilyen összeszerelőgyárakat, mert akkor vége a kedvező statisztikáknak, így mi marad? Ha megnöveli a lehetséges túlórák számát. Lehet mondani azt, hogy, de azt ígyis-úgyis ki kell fizetni, de kitrükközik maguknak, hogy közel se annyit kelljen fizetniük. Azt is lehet mondani, hogy nem kötelező elvállalni, lehet, de elvárják, hogy elvállald, mert, ha nem akkor véged.

Orbán ezt nem csak gumicsontnak szánja, ezt tényleg előbb-utóbb beakarja vezetni. Csak ahogy írtam rájött az önkormányzati választások előtt politikai öngyilkosság lett volna bevezetni.

2018. nov. 28. 08:50
 6/17 anonim ***** válasza:
96%

"Ha a fidesz nem nézné a magyar emberek érdekeit akkor bevezették volna nem logikus?"

Ha a fidesz nézné az emberek érdekeit akkor fel se merült volna. SzvSz.

Hangulatot kelteni jó volt, most meg játsszák a hőst, hogy mégsem lesz semmi. Milyen hős az aki magától menti meg a világot?

2018. nov. 28. 09:06
 7/17 anonim ***** válasza:
95%

"Úgy látom, hogy ez egy jó javaslat lett volna, jó törvény, még azt is meg lehetne határozni ezen túl, hogy generációkra aláírnak munka szerződést, hogy a jelenlegi munkavállalónak vállalnia kell 3 gyereket a csok mellé és abból kettő átveszi majd a szülő helyét a szalag mellett, csak így fenntartható a keresztény demokrácia. "

Idézőjel.

Amúgy meg, valamelyik a fejéhez csapott, hogy ha nem nyújtanak nyugisabb munkakörülményeket akkor még az is kimegy aki nem akar..

2018. nov. 28. 09:13
 8/17 anonim ***** válasza:
98%
Most lehet én vagyok lemaradva, de a bal- és jobboldali sajtóban sem találok olyan hírt, hogy nem lesz bevezetve.
2018. nov. 28. 09:41
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
Én is eddig bárhol olvastam tényleg nem tudtak megállapodni még róla, szóval nem lejátszott meccs ez még.
2018. nov. 28. 09:44
 10/17 anonim ***** válasza:

"Most lehet én vagyok lemaradva, de a bal- és jobboldali sajtóban sem találok olyan hírt, hogy nem lesz bevezetve."

Mert te nem érted, hogy a Gazda mennyire szeret minket! Annyira, hogy mi már látjuk is a jövőt és egész biztosan nem lesz bevezetve!

2018. nov. 28. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!