A Fidesz szavazók miért beképzeltebbek és okostojásabbak és ráadásul még gúnyosabbak is?
Figyelt kérdés
Ezt tapasztaltam. Azzal lehet magyarázni, hogy a Fideszről vesznek példát, vagy annyi hogy mivel ezek az emberek is ilyen természetűek alapból ezért a Fidesz állt hozzájuk érzelmileg a legközelebb és ezért lettek fideszesek?2010. jún. 27. 10:01
21/22 anonim válasza:
Hehe ez jó volt,utolsó válaszoló!:D
22/22 A kérdező kommentje:
Ha nem vagyok fideszes akkor csak komcsi, homokos, juden vagy náci lehetek?! Ez a fidesz filozófia, kedves rabszolga barátom...
Viszont csipázom a fideszeseket, mert mind így gondolkodik, mint te, és ez engem szórakoztat.
Semmilyen nem vagyok, ...elhiszed?
2010. júl. 10. 07:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!