A Fidesz szavazók miért beképzeltebbek és okostojásabbak és ráadásul még gúnyosabbak is?
Figyelt kérdés
Ezt tapasztaltam. Azzal lehet magyarázni, hogy a Fideszről vesznek példát, vagy annyi hogy mivel ezek az emberek is ilyen természetűek alapból ezért a Fidesz állt hozzájuk érzelmileg a legközelebb és ezért lettek fideszesek?2010. jún. 27. 10:01
11/22 anonim válasza:
Egyébként én is "ismerek" nagyon bunkó és nagyképű Fidesz-rajongót. Azért az idézőjel, mert az illető egy (Fidesszel kapcsolatos) humoros beszólásom következtében (!) nem ereszkedik már le oda, hogy szóba álljon velem.
12/22 anonim válasza:
Mert a saját sikerüknek tekintik a pártjuk győzelmét, azt mondják, hogy "hú de megvertünk mindenkit", pedig egy nagy szart.
13/22 anonim válasza:
Miért pont a Fideszeseket pécézed ki????A Jobbikosok vagy a szocik,pont annyira okostojások,mint a Fideszesek..,kár volna általánositani... Engem pl. a Jobbikosok vagy szocik,tudja a franc, oltanak állandóan(!!) le,hogy narancsfelhős,meg elvakult,szánalom és hasonló jelzőkkel illetnek!Ez is csak egy provokativ kérdés nem egyéb!!
14/22 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőre illik a kérdés!
16/22 anonim válasza:
"A Fidesz szavazók miért beképzeltebbek és okostojásabbak és ráadásul még gúnyosabbak is?"
Mert amikor egy nap alatt a harmincadik esetben botlok egy olyan szövegbe, ahol éppen egy suksükölő vén komcsi dicsőíti a Kádár-rendszert vagy Bajnait, a Zseniális Válságkezelőt, esetleg Gyurcsányt, a Nagy Reformert, akkor már nehéz nem arrogánsnak lenni ennyi ostobaság láttán. A legtürelmesebb gyógypedagógus is elveszti néha a türelmét.
17/22 anonim válasza:
Mert az apjukról Orbáncsíráról vesznek példát.
18/22 anonim válasza:
"12:19-nek: én szabályt erősítő kivétel vagyok a villamosmérnöki diplomámmal, úgy látszik...
(Egyébként meg erről beszélt a kérdező: mi a bánatos nyavalyáért kell hülyének nézni egymást?)"
Egy villamosmérnöki diploma semmivel sem tesz értelmesebbé te korcs! Takarodj kapálni!
19/22 anonim válasza:
11:53 válaszát tökéletesnek találom. A különbség csupán annyi ma nem állnak fegyveresek a hatalom mögött. Én még Fidesz tag vagyok, de már nem rájuk szavaztam.
20/22 anonim válasza:
Azért ilyenek mert te ilyennek akarod látni őket. Te más ember vagy. Te vagy komcsi vagy, vagy esetleg homokos, vagy neonáci, vagy jude, vagy válaszd ki a kombinációkat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!