Szerintetek is a kinézete miatt lett szóvivő Németh Szilárd?
Figyelt kérdés
Amellett, hogy alkalmas volt a feladatára, nagyon szexi. A nők és a homoszexuális férfiak elcsábítása volt a cél?2018. dec. 4. 20:15
1/10 anonim válasza:
Igen, a főnöke párját ritkítóan jó emberismerő, ezért tudja egy ország választópolgárainak 49%-át az orruknál fogva (félre)vezetni. Németh úr tökéletesen alkalmatlan arra, hogy már megjelenésével is bizalmat és szimpátiát keltsen maga iránt. Következésképpen a legalázatosabb szolgája lesz annak, aki őt valamilyen általa komolynak vélt pozicióba helyezi (ami nemcsak hatalommal, de pénzzel is együttjár).
2/10 anonim válasza:
A böllérek elcsábítsa volt a cél. Sikerült.
3/10 anonim válasza:
Nos a ma elterjedt 16:9-es képarányhoz illő szóvivőt kerestek, és csak ő töltötte meg széltében a képernyőt, a többi már történelem...
4/10 anonim válasza:
Olyan szexi, mint egy beszélő betonkeverő.
5/10 anonim válasza:
Kinek v. mindek a szóvivője Németh Szilárd?
6/10 anonim válasza:
Azt hittem én már nem leszek atomfizikus, de ha Németh Szilárd szexi, akkor még bármi lehetséges. Köszönöm!
7/10 anonim válasza:
Kinéz, ahogy kinéz, de mégis fontosabb tisztséget tölt be, mint Deutsch, a szépfiú... :)
8/10 anonim válasza:
Hogy miért választották, azt nem tudom, de ha a kinézet fontos szempont volt, akkor szerintem igencsak melléfogtak.
9/10 anonim válasza:
Hülye kérdés. Ha már választani kéne ezer ballib szépség, Demszky, Hont, Alföldi, stb és közte, egy pillanatig se gondolkodnék. Nős ember és nem ferde, szóval nem akar senkit elcsábítani. Barátnak jó lehet.
10/10 anonim válasza:
„ala hablil halwalab Coca-Cola?”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!