Ez a rezsicsökkentés? "Németh Szilárd leleplezte a rezsicsökkentési kampányt is"
Én már régóta ezt mondom,a Fidesz ebben is hazudott.
Szánalmas az is,hogy apró pici pártoktól is félnek,annyira ragaszkodnak görcsösen a hatalomhoz,nehogy kiderüljenek a kártékony lopásaik és hazudozásaik.
Egyébként az is igaz,hogy Európa más tagállamaiban jóval nagyobb mértékben csökkent a gáz ára.
Fityesz logikája kb annyi,hogy:szemükben hazaáruló az,aki nem állami gázt vásárol.
"A Jobbik szerint" :D.
A valóság ezzel szemben:
"De nem mindenkinek járhat az olcsóbb gáz, az ajánlatot az átlagosan legalább 25 ezer forintos gázszámlájú ügyfeleiknek kínálják."
Szóval egy elég szűk körnek. Továbbá:
"Ha változik az egyetemes szolgáltatás díja, akkor módosulhat az E.ON-nál elérhető árkedvezmény mértéke is. A szolgáltatás bizonyos elemeinek változtatási jogát fenntartja a társaság, mert ezek saját hatáskörén kívül módosulhatnak. Ezek az elemek a gázdíjban lévő rendszerhasználati díjak, a szállított gázmennyiségre vonatkozó forgalmidíj-elemek és az alapdíj."
Szóval még ezt sem garantálják. Amúgy tényleg fura az időzítés, a fűtési idény lassan véget ér, elég kevesen fognak a következő meleg hónapokban ilyen fogyasztást produkálni, de választási kampány pont most kezdődik...
Elhiszem, hogy rosszul esik, hogy a nem rezsicsökkentett gáz olcsóbb, de sajnos ez van. Becsaptak bennünket ezzel IS.
A 25 ezres határt mindenki eléri, mert én is 40 ezret fizetek télen nyáron általányban és még rá is kell fizetni leolvasáskor.
Én 15 ezret fizetek havonta 2x70m2, így nem tudom ti miről beszéltek, bár nálam cirko-kazán van.
Fizettem ~140ft/m3 gázt az-az >20E-t a csökkentések előtt, továbbá 49ft-t/KW a villanyért 350KW/hó fogyasztás mellet
~18E, most 13E.
A fogyasztás nagyjából állandó. +/- 10%.
Talán meg kéne tanulni a matekot, ha többet fogyasztasz (mint a csökkentés) akkor értelemszerűen többet is fizetsz.
A baj csak az, hogy még az is fújja a más hülyeségét aki szintén kevesebbet fizet mint eddig, mert ezt sulykolja bele a sok idióta.
Előző vagyok,
-bár tovább csökkenthető lehetne ha az ÁFA itt is 5% lenne.
-Továbbá nézetem a grafikont, 80 filléren rázza a ronygyot, az idióta, -ez mégis mennyit jelentene, havi 1-2 száz forintot?-, de azt nem látja, hogy volt 99%-ban jóval kevesebb volt, csak ezen az 1 hónapon rágódik.
Az, hogy ez egy 2 éves cikk azon meg már meg se lepődök, ebből is látszik mennyi az eszük az itteni kérdezők/válaszolóknak.
# 6/6 Időpont tegnap 23:02
Valóban, két éves cikk. Azért tettem be, hogy lásd, már akkor is tudni lehetett, csak sokaknak a narancs-köd elhomályosítja a látását.
De itt van egy friss:
(Bár itt meg nyilván a forrás lesz az "ellenérv". Ha másikat hozok ott meg más - a lényeg, hogy mindenki hazug, aljas, hazaárulólibsikomcsiidegenszivűsorosbérenc, aki csak egy picit is kritikus mer lenni a kormánnyal szemben.)
# 9/9 Időpont ma 16:31
Még vicces is lenne, ha nem lenne félelmetes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!