Újra Fidesz? Ki nyerne a következő választáson?
Míg Orbán él, vagy vissza nem vonul a politikai élettől addig 100% hogy a fidesz fogja vinni a választásokat.
Felesleg azon vitázni, hogy a mostani választáson történt-e csalás vagy tisztán nyerték a lényegen nem változtat. Valamit biztos, hogy tudnak és ezzel mindíg fogják nyerni a választásokat, amíg a jelenlegi kormányfő áll az élen.
Utána lehet az alap szavazói kör is meginog a hitébe, hiszen az "istenük" már nincs a parlamentbe. Orbánnak is van már egy személyi kultusza, egy óvodás gyerek is ismeri Orbán Viktor nevét, míg lehet a fidesz párttal nincs is tisztába. Sokan nem is a fideszre szavaznak, hanem Orbán személyére, ha át állna másik párhoz akkor onnantól valószínűleg az nyerné a választásikat is.
Ma olvastam,hogy ma 3 millió ember szavazna a fideszre:D
Ha ez tényleg igaz,a közelmúltban történt eseményeket figyelembe véve,akkor ennek az országnak tényleg elment a maradék esze is.
Hojojj, én is néztem, hogy valami 55%-on állnak a biztos szavazók körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!