Szerintetek a következő választáson (2018-ban) érdemes lenne a Jobbikra szavaznom, még akkor is ha nem mindenben értek egyet velük?
Alapjából véve inkább balos vok, ám nekem jelenleg a legfőbb célom az, hogy Fidesz minél többet veszítsen a következő voksoláson és ezért ha kell hajlandó vok kivételesen a Jobbikra szavazni mert az új választási rendszer kb. nem a párt szimpátiáról szól, hanem arról, h maradjon-e a Fidesz vagy sem. Mivel jelenleg a Jobbik a legerősebb az ellenzékben, ezért kivételesen szavaznék rajuk, csak hogy gyengítsem Orbán erejét.
Sztetek ez jó taktika?
Ne aggódj, mindenki így csinálja.
Magyarországon nem valamire szokás szavazni, hanem valami ellen.
Baloldal soha nem fogja leváltani Orbánt, ez igaz.
Furcsa prioritásaid vannak, de hát a te döntésed...
Én sem értek velük mindenben egyet, na meg nem vagyok a "tarsolylemezes" fajta.
De, ennek ellenére rájuk szavazok,azért, mert a Fideszből elegem van.
A Jobbiknál kevesebb az esély, hogy bevezetnek olyan fertő dolgokat, mint a genderizmus, egynemű házasság, migráns betelepítések és hasonlók.Ezekre kevesebb az esély, mint a baloldalnál.
Attól is függ, hogy hol élsz.
Én pl. Budapest egyik egykori balos fellegvárában, ahol reális esély mutatkozik a Fidesz megverésére (2014-ben is így történt), ennélfogva nem látnám sok értelmét a Jobbikra szavazásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!