Magyarországon van demokrácia?
Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 06:26
1/18 anonim válasza:
Jó kérdés. Én azt mondanám, hogy a demokrácia látszata van fenntartva, hogy az emberek elhiggyék, Ők döntenek az országban folyó dolgokról a négyévenkénti szavazással.
2/18 anonim válasza:
Szerintem nincs. Mert a szavazásokat is hamisítják. Különben hogy csatlakozott volna hozzánk ez a rákos EU?
4/18 anonim válasza:
Papíron van,a valóságban már nincs,és a jövőben még annyi sem lesz.
5/18 anonim válasza:
Sosincsen demokrácia, valójában mindig ugyanaz az államforma van az ősközösség óta, hogy van egy felső réteg akik dirigálnak, és mindegy, hogy ezt királyi klánnak, munkástanácsnak, papságnak, vagy parlamentnek hívják, a lakosság egy részének vagy egészének pedig azt a mesét adják be, hogy van beleszólásuk az ország helyzetébe.
6/18 anonim válasza:
ma 11:54
Ezzel tökéletesen egyetértek.
A demokrácia csak annyiban ravaszabb rendszer az eddigieknél, hogy képes vakon elhitetni a néppel, hogy ők irányítanak mindent, így kiküszöböli a lázadás lehetőségét.
Mert ugye nem felelős egyik vezető sem semmiért, mert a vezetőket ugye a nép választja, így ők nem tehetnek semmiről, csak a nép okolható a helytelen döntésért.
7/18 anonim válasza:
ha nem lenne demokrácia, miután ezt leírtátok, már rátok törték volna az ajtót...Hazánkban igenis demokrácia van, csak mi magyarok nem igazán tudjuk,hogy mi ez és hogyan kell vele élni.
9/18 jamesbond válasza:
Hogyne! Mint Észak-Koreában: népi demokrácia.
Kívülről nézve jogállamokból ez már egypárti diktatúra.
Mindenhol csak pártkatonák vannak kinevezve, akik szó nélkül mindent megtesznek a központi bizottság utasításai alapján.
Sose gondoltam volna hogy még egyszer idáig süllyed Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!