Kétszer szavaztam a Jobbikra, harmadszorra nem fogok.
Egyáltalán, egyik bűnöző gyülekezetre sem fogok szavazni legközelebb.
2018. okt. 29. 15:21
22/27 anonim válasza:
Javítom magam, háromszor szavaztam rájuk, negyedszer nem fogok.
2018. okt. 29. 15:22
23/27 anonim válasza:
Amikor április 6-körül Vona is és Volner is a "hol lépnek vissza" kérdésre zavartan csak azt mantrázták hogy a bíznak a választók bölcsességében, akkor már látni lehetett hogy ezeket vagy megvették, vagy sík hülye mindkettő!
Ha Vona a választás előtti napon bejelentette volna hogy az egész Budapesten visszalép a baloldal javára - ha ők vidéken 40 helyen visszalépnek, akkor most Orbán magába roskadva szotyizna. De nem, ezek elárultak mindent és mindenkit - soha ne lássam őket!
Bárkire, de a Fideszre nem fogok szavazni sohasem!
A Kétfarkúak a legtisztességesebbek, rájuk szívesen!
2018. okt. 31. 23:09
24/27 anonim válasza:
#23: Sok Jobbik-szimpatizáns előbb szavazott volna a Fideszre, mint a baloldalra.
2018. nov. 1. 00:08
25/27 anonim válasza:
24: Hódmezővásárhely után botorság volt ezt feltételezni!
Különben csak a pesti jobbikosoknak kellett volna "átszavazni", belőlük meg azért nem volt olyan túl sok!
Vidéken meg bőven jók lettek volna.
Vonáéknak lila gőzük sem volt a közhangulatról.
Mindegy, mert ezt (is) jól elcseszték, jól össze-magyarkodták magukat; sohase lássam őket!
Ép elméjű Jobbikos nem szavazott volna sohasem a Fideszre!
2018. nov. 1. 09:31
26/27 anonim válasza:
#25: Vidéken valóban jó lett volna, mondjuk Miskolcon, Nyíregyházán, ha a két körzetet felosztja maga között a baloldal és a Jobbik. Jó eséllyel mindketten nyertek volna 1-1 körzetet mindkét városban, így meg a Fidesz elvitte mindkettőt. Én is csalódtam az ellenzéki pártokban hogy nem léptek vissza több helyen egymás javára, félre ne érts, de Budapesten pont olyan kevés Jobbikos van, hogy nem azon múlott a sztori, a vidéki nyerhető körzetekről kellett volna megegyezni.
2018. nov. 1. 13:09
27/27 anonim válasza:
26 - ezt nem értette meg a szerencsétlen Vona: szinte semmit sem kellett volna beáldoznia a kevés pesti jobbikossal, viszont vidéken ki tudta volna kövezni a képviselők útját! (ezért kellett volna a kölcsönös alku a visszalépésre!) De sajnos nem ép elméjű emberek vezették sem a baloldali, sem a jobbikos pártokat, így Orbán hálával tartozik a hülyéknek! Történelmi esélyt cseszett el Vona, képtelen volt felfogni a helyzetet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!