Olvastam a 3. évezred augusztusi számában, hogy fizetett orosz trollok nyerték meg Trumpnak a választást. Ezek után jogos azt feltételezni, hogy a Jobbik is hasonló eszközökkel próbálkozott?
Lehetséges, hogy a 3. évezred ujságírói az igazi trollok , akik hazugságokat terjesztenek.
A Jobbik ide-oda táncoló politikája nem tetszett a választóknak és ezért tűnik elé a süllyesztőben, nem kellenek ide trollok.
"
Olvastam a 3. évezred augusztusi számában, hogy fizetett orosz trollok nyerték meg Trumpnak a választást."
Honnan tudod, hogy nem fizetett másféle trollok hazudják neked ezt csupán?
A választáson szavazatokat kell szerezni és az amerikaiak bizony Trum-ra szavaztak. Mindegy ki mit mondott róla előtte, utána, az amerikaiak eldöntötték kire szavaznak. éppen annyit hallatták a hangjukat más jelöltek pártolói, a hírek ugyanúgy eljutottak mindenkihez, akármit is tartalmaztak - majd döntöttek. Hogy jól vagy rosszul az mindig csak sokkal később derül ki.
Igen, azok. És?
Mennyiben változtat ez azon amit írtam vagy mi oka van annak hogy ezt leírtad nekem címezve?
Te is tudod, kérdező, hogy a Jobbik átrendeződik, az aktivisták mit harsogjanak? Amúgy meg az oroszokkal a Fidesz paktált, nem Vonáék. Nézd meg a nemzeti inzultáció webes programozói botrányát, a beépített orosz Yandex adatgyűjtő mérőkódjával pl...
Szánalmas hogy a Jobbikot próbálod idesarazni. A vak is látja hogy Orbán az aki az utóbbi időben Putyin csatlósa lett, ahogy az is hogy te egy fideszes troll vagy. Ennyi, leülhetsz.
Mindenki azt támogatja, akitől a saját érdekei jobb kiszolgálását reméli. Ön/Te is. Clintonnét a pénzuralmi világelit támogatta, de őket sokan utálják, pl. Putyin is. Nem szeretne csipet a kezébe, és megőrizné a hatalmát Oroszországban. Emiatt minden módon, amivel nem árt Trump-nak, támogatja őt. Trump-ot támogatja Kína, ÉszakKorea, Irán, Brazília, Magyarország is, illetve az adott ország vezetőjével szimpatizáló állampolgárok. Értelemszerűen a pénzuralmi rendszerrel szimpatizálók sem Trumppal, sem a felsorolt országok vezetőivel nem szimpatizálnak.
A trollok alkalmazása a mai érdekérvényesités egyik formája. Nem elítélendőbb, mint a magántulajdonú TV, rádió, újságok, melyek a tulajdonos szemléletét tükrözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!