Hány ilyen Rozika nénihez hasonló Fideszes szavazó lehet?
2016. nov. 29. 21:05
1/10 anonim válasza:
Jó sok.
Nekem nagyanyám is ilyesmi. Habár nem énekelget, de azért nagy Viktor-fan.
2/10 anonim válasza:
Sok.Nekem papám nagy fidesz fan,de már annyira nincs észen,hogy amikor legutóbb nem kértem levest az ebédhez azt mondta,hogy a magam félék miatt fog összeomlani a magyar társadalom,mert vannak több ezer éves hagyományok(jelen esetben a leves evés....),amit be KELL tartani,különben vége az országnak..
De a tanártüntetések idején is a fideszt támogatta,pedig a lánya pedagógus,sőt papám fel volt háborodva,hogy anyukám hogy mert tüntetni a kormány ellen...
Innentől kezdve én nem lepődök meg semmin
A fideszes média agymosása tökéletesen működik az amúgy is sebezhető,könnyen befolyásolható öregeken.Szerintem ők már nem is ebben a világban élnek,hanem valahol máshol...
3/10 anonim válasza:
Bár Rozika néni lehetnék én is . Kapnék Erzsébet utalványt.
4/10 anonim válasza:
Vitor a megmentő! Mégis lesz csirkefarhát karácsonyra!
5/10 anonim válasza:
De még h gyurcsányistából hány ilyen van!
6/10 anonim válasza:
Nagyanyám nekem azt mondta, hogy a kutyáival fog széttépetni, mert nem szeretem a Fideszt.
9/10 Vazul1972 válasza:
Biztosan van jónéhány, de akad a baloldalon is belőlük, hiszen a nyugdíjasok a Fidesz és a baloldal között oszlanak meg.
10/10 anonim válasza:
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy hány ilyen "műsorvezető", vagy mifene lehet még az országban? Meg persze arra is, hogy bármennyire is elfogult egy csatorna, ilyen szintre, hogyan süllyedhet le. Ez már tényleg inkább kanális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!