Őszintén hogy mondhatja mára bárki, hogy most jobb állapotban van Magyarország vagy jobb kezekben van, mint 2010 előtt?
Dehogy van jobb állapotban, ahogy nőttek a fizetések itt-ott, azt a különbözetet ott hagyod a boltokban, olyan árak vannak.
Olyanok mondják jónak az országot, ahol két fizetésből élnek, és nincs különösebb kiadásuk.
Abban mi a lehetetlen hogy két nyugdíjból, meg az évek alatt összekapart pénzből idősek Vitara-t hoznak ki szalonból? Külföldön spórolás mellett űrhajóval is járhat az ember...
Ha nincs szülői segítségem így 26 évesen egyedülállóként, sajnos nyelvtudás nélkül, lehúzhatnám magam előtt a rolót. 200e nettó ide vagy oda, hosszú évek alatt tudok összeszedni egy ingatlanra valót.
gazdaságilag sokkal jobban áll. Az államháztartási hiány az 3% alatti. Ez 2006 ban (jóval a válság előtt) 11% volt.
Az hogy az emberek ebből mit éreznek az nézőpont kérdése. Aki 2010 előtt szarul élt az most is szarul él. Igazi külömbséget a felső középosztály és a gazdagabbik része érez az egy kulcsos szja miatt. Na meg a családosok a kevesebb adóteher miatt
"Én azt tudom, hogy 4x annyit keresek mint 2010-ben :D És ez független minden kormánytól. Nekem jó itt :)"
És,te vagy az ország,vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!