2010-ben miért volt akkora felzúdulás Hagyóék nokiás doboza miatt?
15 millió forintot nyújtott át Balogh Zsolt Hagyó Miklósnak az asztal alatt és emlékszem rá, a fideszesek már nemzethalált és újabb világháborút vizionáltak miatta, annyira felháborította őket.
Tegnap beszélgettem kedves fideszes ismerősömmel és szóba jöttek a TAO-pénzek, hogy már több százmilliárd forint elúszott miattuk, de szerinte ezzel semmi baj, mert az aprópénz a teljes büdzséhez képest. Aztán felhoztam a vizes VB-t, ami 25 milliárd helyett végül 175 milliárdba került, de az se baj, mert az csodálatosan szép volt.
Mi folyik ebben az országban? Mi van az emberek fejében? Ennyire nem érzik a mértéket?
Igen, hisz azok biztos rettenetesen nyereségesek. :D
Gyakorlatilag olyan szinten meg lettek szavazva negyed éve, hogy az példátlan a rendszerváltás utáni Magyarországon. Ennyit csak a Horthy-korszakban kapott mindig az Egységes Párt.
Hogyne vettem volna észre.
A baj nem is ezzel van, hanem hogy a magyar társadalom tapsikolva beleáll a dologba és játssza a szerepét.
"Mi ez a hülyeség, hogy "elúszott"? Az egyik egy vesztegetés, a másiknak ehhez semmi köze, a sporttámogatásról szól. Ne keverj össze teljesen más dolgokat."
Persze, hogy nincs, mert nem hiszed el, hogy ott is megy a visszaadogatás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!