Pár év múlva, ahogy Orbán egyre nevetségesebbé válik, és elkezdi érezni a vesztét, vajon átcsap kegyetlen fasiszta politikába?
Egyre jobban nem Orbán nevetséges, hanem az alig látható kontra-produktív ellenzéke.
A nemzeti érzés még nem jelent fasisztoid viselkedést, csupán annak, akiben eleve nincs (nemzeti érzés).
A kérdező szándéka nem egy kérdés feltevése volt, hanem egy hamis állításból kiinduló egyetértés-keresés. Jó szórakozást és gyűlölködést kívánok hozzá.
Természetesen joga van azt gondolni, amit akar, és amit Önbe sulykoltak a korábbi nép(át)nevelés során.
Számomra a neoliberalizmus és a kommunizmus a szitokszó. Nyilván Ön is tiszteletben tartja az én véleményemet. Köszönöm.
Azért, mert a fasizmus is használta a nép nemzethet való kötődésének igényét, még nem minden fasizmus, ami a népi öntudatot táplálja.
Én sem állítom, hogy Ön a francia forradalom tömeggyilkos megoldásaira törekszik, amikor liberális elveit akarja érvényesíteni.
Valóban attól függ, hogy kinek mit jelent a "kegyetlen fasizmus". Újabb kétharmaddal miért lenne nevetséges Orbán? Miért érezné a vesztét? Ezért mondtam, hogy a kérdező hamis (logikátlan) állításokra alapozza félelmet kelteni akaró kérdését.
Lehet persze úgy is gondolkodni - mert nálunk, demokratikus országban (nem úgy, mint pl. Németországban) ezt se tiltja senki -, hogy egy kamion szembe megy a forgalommal az autópályán, és azért vinnyog, mert szerinte az összes többi autó megy rossz irányba.
Én azt látom, hogy már Olaszországba és Svédországba se nagyon érvényesülhetnének az Orbán-fóbiások, mert a népek már mindenütt kezdik felismerni, hogy 3 éve hazudnak nekik. Egyelőre már csak Franciaország, meg a már teljesen lezüllött Benelux államok maradtak (nem a népet tekintve, hanem a kormányaikat), ahova a már általánossá vált no-go zónákba beköltözhetnek az állítólagos fasizmustól félők, hogy rövid idő alatt járulékos veszteséggé legyenek. De sietni kell, mert hamarosan azok a kormányok is valóban nevetségessé válnak, és érezni kezdik vesztüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!