Szerintetek Orbánék rendessen irányitják az országot? Nem csapnak be minket? Nem zsigerelnek ki minket anyagilag? Szerintetek drasztikussan emelkedö árak tényleg azt jelzik, hogy rendbe mennek a dolgok?
Nem, a drasztikusan emelkedő bérek jelzi, hogy rendben mennek a dolgok. :)
Az infláció hosszú évek óta az ideális 1-3% körül mozog.
A Kádár rendszerben helyes volt az hogy a közösből osztogatás történt? Még ma is nyögjük az adósságot. És az helyes ha napjainkban a gazdag vállalkozók számára történik osztogatás támogatások formájában? Kik fogják megfizetni mások gazdagságának az árát, tán a gazdagok? Még az ide települt autógyárak is kapnak támogatást és adókedvezményeket amiért kizsákmányolják a magyar munkaerőt. Mindez lehet hogy még nagyobb fejetlenség lesz mint ami a Kádár rendszerben történt.
Napjainkban gyakran mondják nekem azt, hogy ha tudtam előre hogy a Kádár rendszer osztogatásainak nem lesz jó vége akkor miért nem szóltam. Először is kinek szóltam volna? Másrészt meg épp úgy süket fülekre talált volna ahogy a most írt soraim is.
#3-nak:
Nem talált volna süket fülekre! Nyertél volna egy Szibériai jutalom-üdülést! :)
Igen, mert a soraid ostobaságok.
Az eladósodási rátánk a 2010 közepén meglévő 85%-ról mára 70% körülire csökkent, és tovább csökken, nagyon alacsony kamatlábakkal tudjuk finanszírozni az országot.
Ha jól menne nem vásárolnák fel az összes médiát bemondatni 5 percenként, hogy jól megy.
És fura mód a választási kampány is a migránsokra épült, nem a dübörgő gazdaságra :)).
# 5
77,8%ról csökkent 2017 végére 73,6%ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!