Mit gondoltok Új Nemzeti Mozgalom pártról? Szavaznátok rá?
Új Nemzeti Mozgalom párt
-Elhelyezkedés: Jobboldal
-Főbb ideológiák: Magyar nacionalizmus, Anti-kapitalizmus, Szocializmus
-Testvérpártok és lehetséges jövőbeli koalíciós partnerek: Fidesz, Munkáspárt
Pártprogram:
-Ország nevének visszaváltoztatása Magyarországról Magyar Köztársaságra
-Címer megváltoztatása a Kossuth-címerre, amit egy fogaskerék fogna körbe, és korona mellett a két alacsonyabb dombon búza nőne:
-Himnusz megváltoztatása erre:
https://www.youtube.com/watch?v=khoy-5hKBEg
-Kilépés, az EU-ból, a NATO-ból, és az ENSZ-ből
-Külföldi cégek által birtokolt üzemek és földek visszavásárlása
-Emberek bíztatása arra, hogy a kertjükben veteményeket termeljenek, illetve jó húsú, egyszerűen szaporítóható olcsó rágcsálókat (pl. nutria, tengerimalac, pele, pézsmapocok) tenyésszenek húsállatnak
-Iskolákban főzés, villanyszerelés, autószerelés, barkácsolás tanítása, ingyenes állami tanfolyamok létrehozása, ahol felnőtteket is ezekre tanítanak
-Amerikai- és nyugat-európai stílusú új épületek építésének abbahagyása, helyette egy új stílus bevezetése ami ötvözi a Szocreált és a Mad Max filmeket
Egyenlőre ennyi jut eszembe, mit gondoltok róla?
Már itt tartunk? Ilyen kérdésekkel kell foglalkozni? Optimista lévén erre csak a jövő héten számítottam.
A haladás nagyobb, mint gondoltam.
"Na, már a Kétfarkú Kutya Párt is konkurenciát kapott... :D"
Fúú, ez már nem most kezdődött...
Mióta is írsz ide ilyen kérdéseket, kérdező? Nekem valami olyasmi dereng, hogy kezdetnek valami kádárista és orosz kajákat akartál terjeszteni még olyan 5-6 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!