Mik az elmúlt évek Fideszes kormányzásának az egyértelműen pozitív hozadékai?
Pl.: CSOK, önvédelmi törvény módosítása (északa betörve felfegyverkezve) stb.
Szakmunkás, tanár és egészségügyi dolgozó minimál emelést nem sorolnám ide mert a pótlékokat és juttatásokat megvonták.
Ilyen érzékelhetőbb pozitívumok azok :felújjítások, Erzsébet utalvány, ingyenes gyermekétkeztetés kibővítése, rezsicsökkentés (bár ezzel sok ellenvéleményt olvastam itt, attól függetlenül nálam alacsonyabb számla).
A CSOKkot nem tudom, Budapestieknek értelem szerűen szar, ott valóban egekig növelte az albérletek árát, rám személyszerint nincs hatással mivel nem albérletben lakom és gyerekem sincs. Viszont alapjában véve nem ördögtől való ötlet ez csak a kivitelezés szerintem nem épp a legjobb.
Ezen kívül a három csapás törvényt említeném meg viszont ezen változtatások zöme a 2010-14 es időszakra tehető az utóbbi 4 évben azon kívül hogy építettek egy kerítést nem csináltak semmit csak a zsebüket tömték
az emútnyócévben ? mondj egy pozitívat?
a felsorolásokat úgy tanultuk az iskolában ha van 100x meg 1y akkor nem az 100x et kezdünk el mondani hanem azt az egyetlen dolgot így nem beszélünk feleslegesen és hazudni se kell
minimálbéremelés.Tanároknak,szakmunkásoknak,egészségügyi dolgozoknak folyamatosan nő a fizetésük.A pótlékot és a juttatást pedig nem vették el,hanem inkább emelték.
Nyugdíjakat emelték, ingyenes jogsi, ingyenes nyelvizsga, A falvak, városok kiemelkedő támogatása. Kulturális falunapok tartása, rezsicsökkentés. Ez a kormány sokat tett, Magyarországért, és még sokat tenni is fog!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!