Támogatnátok egy gazdasági értelemben vett liberális és jobboldali pártot?
Ez nem pontos program, csak pár intézkedés:
-MANYUP fokozatos bevezetése
-kórház privatizáció
-iskola privatizáció ( természetesen a kórházak és az iskolák esetében is csak néhány intézmény privatizációjáról lenne szó )
-adók, de a támogatások csökkentése
-ÁFA csökkentés
-kis- és középvállalkozások támogatása kedvezményekkel
-munkavállaló barát törvénykönyv kialakítása, hogy a munkavállalók és szakszervezetek magukat védjék, ne pedig az államnak kelljen gondoskodni mindenkiről
Ez így kevés annak eldöntéséhez, hogy támogatnám-e.
egyébként:
-MANYUP - nem érint.
-kórház privatizáció - nem látom az előnyeit. A magántőke okos bevonását támogatom, a teljes privatizációt nem
-iskola privatizáció - mint a kórház priv.
-adók, ÁFA csökkentés - rendben
-kis- és középvállalkozások támogatása - ezt részletezni kéne
-munkavállaló barát törvénykönyv kialakítása - ezt érted,
? Mert én nem.
A nyugdíjakat pedig lehetne maximalizálni 200 ezer forintban.
Nincs pénz, bezár a bazár.
Tehát ha jól értem ugye nem a szegénységet és nyomort hozó neoliberális gazdaságpolitikát folytató pártra gondolsz, hanem olyat amely magában egyesíti a klasszikus liberális és a konzervatív fiskális gazdaságpolitikát?
Elvileg én támogatnék egy ilyen pártot, de a kérdező által leírt is túl naiv elképzelés és ebből itthon nem lenne néppárt, mert a magyar nép gazdaságilag erősen baloldali szemléletű. A sok adócsökkentésből kieső bevételt még valahonnan fedezni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!