Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Meddig mehet még el a Fidesz?

Meddig mehet még el a Fidesz?

Figyelt kérdés

Mégis mire jó nekik, hogy a bankok adóztatása után tömegesen dőlhetnek be a hitelek? Az csak kacsa, hogy törvénybe foglalják, ugyanis a már meglévő hitelekre ez a módosítás nem fog vonatkozni. A kisemberek zsebéből már kiveszi a pénzt az szja-val, ugye kiesik az adójóváírás, de ha ezt véghez viszi akkor a külföldi bankoknak már nem lesz érdeke itt maradni, mennek el innen, egyetlen még valamennyire magyar tulajdonban levő bank az otp. Akkor is majd csak nevet, hogy elmondták a bankoknak? A tejhatalmat megkapta, gyakorlatilag akármit csinálhat az országban. Ok, hogy felvett hiteleket törleszteni kell, benne is volt a pakliban, hogy emelkedhet és csökkenhet. De ez nem. Azért a devizahiteleket a bankok és az állam hagyta, hogy "elterjedjen", itt nem csak a hitelfelvevők a hibásak.

A kilakoltatási moratórium szabályai pedig nem újak, Bajnai már egy éve meghozta ezt a döntést, ill. hogy az államnak kell majd törleszteni.

A meglévő még fizetni tudó hitelesek is bajba sodorja ezzel a döntéssel,.

Hozzáteszem egyik pártnak sem vagyok a híve, ugyanolyan mindegyik. De ez a hab a tortán.

2010. jún. 13. 13:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
25%
A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!
2010. jún. 13. 21:01
 22/29 anonim válasza:
62%

Ahogy olvastam ezeket a kommenteket az jutott eszembe, hogy úgy viselkedtek mint a gyerekek. Szidjátok, oltjátok egymást,és mindenki a saját pártjának ad igazat, tisztelet a kivételnek. Röhej hogy nem lehet kulturált hangnemben beszélni. A bunkó sértegetések helyett inkább érvelni kellene.

Az a gáz, hogy családokat képes szétbomlasztani, csak azért mert ha erről van szó, mindenki úgy csinál mintha vérre menne az egész és akinek más a nézete az minimum egy balf@sz. És csak azért mert más a politikai nézete. ha minden olyan dolog vérre menne amiben nem értetek egyett hol tartanánk? Mert csak a politikából csapnak ekkora hűhót.

2010. jún. 16. 18:20
 23/29 anonim ***** válasza:
23%
Szebb jövőt mindenkinek!
2010. jún. 16. 19:34
 24/29 anonim ***** válasza:

Nem akarok általánosítani de:

a hazug KISZ-esek és

a zsidó érdekközösségiek

valahogy kicsit zavarnak...

Ezeket meg lehet venni kilóra!

Tisztelet a kivételnek ugyanis mindegyik pártban van tisztességes és tenniakaró politikus csak a kérdés hogy melyikük irányítja a pártot...

Gondolom átlag tájékozott ember kivette ebből hogy Jobbikos vagyok. Csak a jobbikban látom azt hogy annyira elszántak hogy nem lehet őket megvenni.

Két dolog van ami zavar:

-sokan náciknak nézik őket

-sajnos a neonácik is ezt képzelik a pártról

A jobbik meg annyira nem nagy párt hogy a bakancscsattogtatóktól el tudjon határolódni.

A Vonáék nem akarnak senkit sem kiirtani, higgyétek el

köszönöm a megértő gondolkodó emberek reakcióit

2010. jún. 16. 19:47
 25/29 anonim ***** válasza:

19:47 a szívemből szóltál!

Ne hagyjuk hogy felvásárolják Hazánkat!

2010. jún. 16. 19:54
 26/29 anonim ***** válasza:

19:47 vagyok

Köszi 19:54 te is az enyémből :)

2010. jún. 16. 19:57
 27/29 anonim ***** válasza:
50%
na grat a Jobbikot már rég felvásárolták, másképp nem lenne benn a parlamentben (adományokra gondolok, nem a választókra) Elhiszem nektek h szeretitek a hazátokat, de akkor miért kell rögtön zsidózni? (nem vagyok MSZP-SZDSZ-MDF-LMP stb hívő!)
2010. jún. 17. 13:37
 28/29 anonim ***** válasza:

Neked gőzöd nincs a zsidókról... azok nem egy ártatlan kis nép akiket mindenki bánt meg kirekeszt... csak egy részük!

"Azért zsidóznak" (és én is) mert Magyarországot nagyrészt zsidó üzletemberek irányítják (lásd MSZP és Fidesz csapat) és ők nagyban közreműködnek abban hogy eladjuk szarér-hugyért földjeinket! (lásd: Sukoró)

Olvass utána! Vagy írd be a Googleba hogy zsidó...

A Jobbikot pedig nem vette meg senki!!! Csupán hasonlóan nemzeti érzelmű módos emberek ajánlották fel a pénzüket a közjóért. Inkább csak hálásak neki. Bár a legtöbb adományozó maga is jobbikos. ezen elcsúsztál..

Aki pedig belép a jobbikba az van olyan elszánt hogy inkább felhagy a politikával ha megkörnyékezik! Nevezheted "elvakultnak" őket, de nekik hihetsz. Nem fognak hazudni.

Remélem elolvasod amit írtam. bár nem én leszek az aki felnyitja a szemed...:( sajnos

Bár tiszta szívemből kívánom hogy előbb tudják meg az emberek mint később.

Amugy te meg akkor elitéled a parlamentális rendszert?

ezis egyféle szélsőség.

ha téged is zavar hogy a börtönök cigányokkal vannak tele mégis mindig ők az ártatlanok akik a cigányságuk mögé bújnak,

ha utánanéztél a zsidó dolgoknak (lehetőleg ne kormányzati, MSZP-s LMP-s vagy MAZSIHISZ oldalon))

ha zavar hogy a multik tönkreteszik a hazai mezőgazdaságot és az ipart

ha legalább sajnálod a határon túl élőket

akkor elárulok valamit:

Jobbikos vagy csak nem tudsz róla...

És amit a TV2 és az RTL nyomat azt te mind megeszed vakon!

" így antiszemita, ugy rasszista, náci szélsőséges izék"

Olvasd el a jobbik programját: meg fogsz lepődni

2010. szept. 29. 17:28
 29/29 anonim ***** válasza:
Addig amíg nem fog valaki kiállni és tüntetni.Csak 1 ember álljon ki a parlament elé.Azonnal kint lenne mellette az egész ország.
2010. nov. 24. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!