Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Meddig mehet még el a Fidesz?

Meddig mehet még el a Fidesz?

Figyelt kérdés

Mégis mire jó nekik, hogy a bankok adóztatása után tömegesen dőlhetnek be a hitelek? Az csak kacsa, hogy törvénybe foglalják, ugyanis a már meglévő hitelekre ez a módosítás nem fog vonatkozni. A kisemberek zsebéből már kiveszi a pénzt az szja-val, ugye kiesik az adójóváírás, de ha ezt véghez viszi akkor a külföldi bankoknak már nem lesz érdeke itt maradni, mennek el innen, egyetlen még valamennyire magyar tulajdonban levő bank az otp. Akkor is majd csak nevet, hogy elmondták a bankoknak? A tejhatalmat megkapta, gyakorlatilag akármit csinálhat az országban. Ok, hogy felvett hiteleket törleszteni kell, benne is volt a pakliban, hogy emelkedhet és csökkenhet. De ez nem. Azért a devizahiteleket a bankok és az állam hagyta, hogy "elterjedjen", itt nem csak a hitelfelvevők a hibásak.

A kilakoltatási moratórium szabályai pedig nem újak, Bajnai már egy éve meghozta ezt a döntést, ill. hogy az államnak kell majd törleszteni.

A meglévő még fizetni tudó hitelesek is bajba sodorja ezzel a döntéssel,.

Hozzáteszem egyik pártnak sem vagyok a híve, ugyanolyan mindegyik. De ez a hab a tortán.

2010. jún. 13. 13:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
megyek is amint lehetőségem lesz rá...és az ország használ ki minket, nem én élősködök itt...
2010. jún. 13. 14:30
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

meg különben is ha szarban van az ország én mittudok itt csinálni? azthogy kisemmiztetem szépen magamat, hogy legyen még mit lopniuk a vezető politikusainknak?

az ország meg már régóta cigányország és nem magyarország, mindeféle értelemben...ittcsak nekik éri meg élni...

2010. jún. 13. 14:36
 13/29 anonim ***** válasza:
34%
Hát, ha neked nem sikerült értelmezned mit írnak a cikkben, akkor csak sajnálni tudlak. Számolni kellene nem összevissza hülyeségeket beszélni.
2010. jún. 13. 14:39
 14/29 anonim ***** válasza:
33%

elolvastam a cikket nemlettem okosabb semmivelse, csak egy igéretet láttam...nemvagyok elvakult pártfüggő ezért sajnos nemtudom felfogni azthogy ez mindenkinek jólesz, ésmég sokmindent nemtudok felfogni ezmiatt, és mit számolgassak? emelik a bért 5000ft-al a kenyeret meg pl csak 20ft-al akkor számold ki hogy mennyivel kevesebb kenyeret tudsz venni...ha ez sikerült akkor számold ki kb 10 dologgal hogy eddig miből mennyit ésmajd azok után miből mennyivel kevesebbet

itt be is fejeztem, mert ti biztos okosabbak vagytok nálam hogy az igéretekből éltek...én a pénből...lehet lepontozni meg szidni nemizgat...

2010. jún. 13. 14:53
 15/29 anonim ***** válasza:
14%

Hát igen...én értettem a cikket, te nem. Ennyi...fogalmad sincs az emelésekről meg hogy mi függ össze mivel.

Ezerszer komplikáltabb, mint amit te tévesen előadsz. Mindenki pénzből él, csak nem mindenki pesszimista és többségében értettük mit mondott a Fidesz.

2010. jún. 13. 15:04
 16/29 anonim ***** válasza:
50%
Én azt szeretem a sok "nem elvakult pártfüggő", éleselméjű kritikusban, hogy néhány évvel ezelőtt ők még mennyire feltétel nélkül hittek imádott Fercsijüknek :)
2010. jún. 13. 17:37
 17/29 anonim ***** válasza:
52%
Hogyne :) De most minden politikus kollektíve hazudik, és ezért nem hisznek Orbánnak. Még véletlenül sem azért, mert úgy beégtek, mint a ... na mindegy.
2010. jún. 13. 17:39
 18/29 A kérdező kommentje:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:39

Igazad van teljesen, én sem vagyok pártfüggő, de ugyanúgy hazudik mindegyik.

2010. jún. 13. 17:41
 19/29 anonim ***** válasza:
28%
Kissé félreértettél engem. Ez egyszerű szarkazmus volt a pártállásukat tagadó szociknak :)
2010. jún. 13. 18:17
 20/29 anonim ***** válasza:
ameddig akar! az egész demokrácia úgy rosz ahogy van! Válságos helyzetekben diktátor kell! (de nem fasiszta)
2010. jún. 13. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!