Milyen politikai pártot ajánlanátok egy olyannak, aki nem ért egyet a fidesszel?
Ha nagyon be kéne magam sorolni, akkor nemzeti érzelmű, de inkább liberális, mint konzervatív értékrenddel..
Szimplán csak érdeklődöm a politika iránt, és most van egy kis szabadidőm ( F22)
Első :)))))
Na de komolyra fordítva a szót. Sajnos egy olyan helyzet állt elő hogy nincs erős és normális alternatíva.
Szerintem akik ugyanígy gondolják azoknak alapítaniuk kellene egy új pártot. Aminek az lenne a filozófiája hogy semmi propaganda és semmi kardoskodás a fidesszel és a többi párttal (akkor ezek se támadnak vagy ha mégis akkor nem felvenni a rágalmakat) hanem tettekkel bizonyítani. elég ember van akik hasonló elveket vallanak. Kapásból létrejöhetne egy több millió fős hátterű erős párt. Csak kéne pár normális ember akik szervezik. Szóval nem tüntetést kellene szervezni hanem ezt.
Miért kéne magad elkötelezni egy adott párt mellett? Miért ne szimpatizálhatnál egyszerre többel is?
Én például egyetlen párt programjával se értek teljesen egyet, de az LMP, Momentum, Együtt egyaránt kínált nekem tetsző programpontokat, és tevékenységük, vagy legalábbis egyes tagjaik tevékenysége is szimpatikus. Egyértelműen viszont egyik párt mellett sem kötelezem el magam.
Egyébként a Jobbikkal sincs gondom, de más értékrendet képvisel mint én, azért figyelem a tevékenységüket, de csakis taktikai okokból szavaznék rájuk.
Jelenleg még nincs olyan párt és ezt őszintén így gondolom.
Akik ellenzékben szavaztak, azok 90%-a sem meggyőződésből tette, hanem a Fidesz iránti ellenszenvből.
A jövőre nézve, vagy a Fidesz marad örökre, vagy valami teljesen új párt, hiteles, karizmatikus vezetővel, szakértő emberekkel, akik beígérik, hogy az országban nem lesznek migránsok (és ezt komolyan is gondolják) mert az emberek nyugalomban szeretnek élni és a migránsok a vörös posztó, akár tetszik, akár nem.
Lehet nem voltam elég egyértelmű a kérdéssel :D
Belépni szeretnék egybe, de nem tudom melyik illene hozzám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!