Aki szerint nem volt csalás, az ehhez mit szól?
Szerintem volt csalás, ebben biztos vagyok, hiszen az én definicióm szerint annak számít az ilyen tipusú kampány is.
De szerintem nem lesz újraszámlálás...
Nem csak a számolásnál lehet csalni. Maga a kampány sem volt már igazságos, a fideszes kézben lévő médiumok (amikből elég sok van már) ontották magukból a migráns témát, emellett a fidesznek se programja se jövőképe nem volt. Csak ne jöjjenek a migránsok.
Az ellenzék programja nem jutott el elég emberhez, a hazugságokról pedig csak a bíróságon tudták tisztázni magukat, ami a fideszes médiában szintén nem jelent meg, szóval az emberek csak a hazugságról tudtak, a helyreigazításról már nem.
A másik dolog, hogy a fideszre durván kétszer annyi ember szavazott, mint a Jobbikra, ezzel szemben a fidesznek 2/3-a lett, a Jobbiknak meg 13%-a.
Ez sem normális szerintem, és bár nem szó szerint vett csalás, mégsem igazságos rendszer.
Ehhez hasonló dolgok sorozatai történtek az elmúlt hónapokban, években, és ha a számláláskor tényleges csalás nem is történt, maga a kampány és a választás nem volt igazságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!