Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A választások előtt pár...

A választások előtt pár nappal még a csapból is az folyt, hogy "váltsunk le Orbánt" bla bla bla. Mindenki utálja elvileg, de akkor még is miért rá szavaztak? Vagy tán csalás történt?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 10. 21:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

A 4-esnek valóban elég szánalmas a környezete.

Mert azt még megértem, hogy egy 73 éves szenilis nyugdíjas retteg attól, hogy megerőszakolja az ENSZ (?).

Dehogy, hogy az egész család ettől rettegjen az már röhejes.

2018. ápr. 10. 22:48
 12/15 anonim ***** válasza:
41%
Nem rettegésből szavaztunk oda, a migráns kérdés mellékes volt.
2018. ápr. 11. 06:08
 13/15 anonim ***** válasza:
40%
Nem nem fognak megkúrni..jesszusom és ti mondjátok magatokat okosan. A stílus maga az ember. És én sem a migráncsom miatt szavaztam a Fideszre, engem is idegesített a sok hülye reklám, de nagxon sok jó történt az országban az elmúlt 8 évben.
2018. ápr. 11. 06:39
 14/15 anonim ***** válasza:
#15 (aminek a fele kamu, mint a gáz rezsicsökkentés...) de valódi jó dolgok akkor történtek volna a következő minimum 4 évben ha az ellenzék nyert volna, és arányaiban nyert is.
2018. ápr. 11. 12:40
 15/15 anonim ***** válasza:
85%

Orbán az elmúlt 8 évben nem sok mindent csinált.

Az alkotmány eltörölve a jogállam eltiporva.

Az oktatás és az egészségügy romokban.

A kulcspozíciókban csak és kizárólag a saját kutyái vannak, így persze bármilyen adatot meghamisíthat.

Tehát ne dőljél be annak, hogy 0% (?) az infláció, és hogy megszűnt a munkanélküliség meg a bűnözés.

Egyébként meg most hallgathatod a következő 30 évben Soros borzalmas terveit, a bukott nyugat további "pusztulását". Mondjuk én már biztos nem. Szerencsére.

2018. ápr. 11. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!