Az embereket miért nem izgatja a demokrácia, miért sóvárognak Orszországi állapotok után?
Ismersz ilyeneket? Mert én szabad ember vagyok,
szabadon alakítom alkotásaimat, munkáimat, tanulmányaimat, kapcsolataimat (a hazámban, Magyarországon, mielőtt félreértenél)
engem (és személyes ismerőseimet) nem "izgat" a demokrácia, az ilyen kérdés sem "izgat", és nem "sóvárgok" semmi után, de tényleg semmi után.
szerinted mégis mit jelentett az, hogy tegnap ilen hatalmas arányban mentek el az emberek SZAVAZNI, a VÁLASZTÁSRA?????
EZ a demokrácia!
Az emberek szabadon dönthettek - és döntöttek is.
Nektek meg éppen úgy jogotok van ezt elfogadni, mint nekünk lett volna, ha elenkezőleg döntenek.
Megsúgom neked, hogy amit mostanában a brüszeliek csinálnak, annak semmi köze a demokráciához. Nem ahhoz kell hasonlítani, mert ha az a viszonyítási alap,akkor ahhoz képest még az oroszoknál is mérföldekkel jobb a helyzet.
7
A tagadási fázisban vagy? Nemsoká elmúlik! :)
"Közben kiderült, hogy választási csalás volt."
Hol és mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!