Hogy lehet, gogy senki se szereti a fideszt, mégis 2/3 al nyert?
Akkor nem lenne kétharmada, ha nem szeretnék az emberek. Pedig mindenhonnan azt xarják milyen szar is a fidesz.
Mondjuk. Leginkább.. a pestyiek nyomtatják.
és a Fidesz helyett, kire szavazzon a nép?
az MSZP-re? Gyurcsány DK-ra?
a legtöbb ember azért szavazott, mert az a kisebbik "rossz" mivel nincs egy olyan ellenzéki párt ami tudná az országot kormányozni
Miért élsz külföldön? Költözz csak vissza az országba, és élvezd a szavazatod gyümölcsét.
A fidesznél meg bármilyen moslék élhetőbb alternatíva lett volna, ennél a patkánybandánál még egy MSZP-Jobbik koalíció sem tudott volna nagyobb kárt csinálni (igen, tisztában vagyok vele, hogy erre egyik fél sem volt nyitott). Bár én kormányváltást nem is vártam, de 2/3-ot sem. Ja, és vidéki vagyok, mégis minden ismerősöm rühelli ezt a bandát. Igaz, ez a körzetünkön is látszik, maradtunk egy fénysugár a sötétség tengerében.
#9, 10
Ha külföldön élsz (úgyértem mindig is ott éltél), akkor nem kellene beleszólnod az itteni politikába, semmi közöd hozzá! Ráadásul ha csak egy erdélyi falucskában élsz, akkor is jobban élsz, és fogadok nem is jönnél ide nyomorogni, viszont minket súlyt ez a szavazat.
Ha pedig tanulni, dolgozni vagy kint, vagy pedig kivándoroltál mert ez az ország élhetetlen, akkor pedig szintén nem értem hogy szavazhattál olyanra aki miatt ezt kellett tenned??
Külföldön élőként vagy semmi közöd a magyar belpolitikához, vagy te is szimplán migráns vagy :/
Szomorú, hogy ilyenek döntenek rólunk, akik itt próbálunk élni, boldogulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!