Kire szavaztatok? (Nem muszáj megírnotok csak érdekel ki mit gondol az egyes pártokról. )
Figyelt kérdés
Írjatok bátran!2018. ápr. 8. 12:57
13/20 anonim válasza:
#10, en a Jobbikra szavaztam, de nem gondolom a többi embert hulladéknak. A szavazas mindenkinek a magánügye, senki nem lesz tőle jobb, vagy rosszabb ember. Utálom ezt a fröcsögést.
15/20 anonim válasza:
Egyéniben a Jobbikra, mert ők a legerősebbek. Listán is a Jobbikra ment volna az X, ha a kutyapárt nem osztja szét a kampánypénzt értelmes pályázatokra. Így listán ők kapják az x-et, hogy még véletlenül se kelljen visszafizetniük azt a pénzt, hiszen jó célokra használták fel.
16/20 anonim válasza:
Listán Momentum, egyéniben Jobbik.
18/20 October15 válasza:
Rohadtul adom, hogy ennyi átszavazás van oda-vissza. :D A pollo azt hozta ki, hogy a Jobbiktól nem nagyon vagyunk hajlandóak átszavazni de úgy látszik azért akadunk bőven akik igen.
19/20 anonim válasza:
Nagyon elmérték az átszavazási hajlandóságot szerintem is!
Én:
Egyéni: Jobbik
Lista: LMP
Asszony:
Egyéni: MSZP (átszavaz)
Lista: Jobbik
Gyerek:
Egyéni: Jobbik
Lista: Momentum
20/20 anonim válasza:
Én is átszavaztam Jobbikról, hajrá! Eddig nagyon király a részvételi arány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!