Ha átveszi a Jobbik a hatalmat, akkor a romáknak végük?
Figyelt kérdés
Erről tanúskodik ez cikkes videó: [link]
Ha most átveszik a hatalmat, a Magyar emberek is ráfaragnak. Április 6 csak a FIDESZ. A rasszista megnyilvánulást mellőzétek.
2018. ápr. 3. 22:29
31/37 anonim válasza:
Te nem is kérdezni jöttél ide, csak kampányolni igaz?
32/37 anonim válasza:
Az a baj hogy a fajgyűlölet nem vezet jóra.
33/37 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: Nem kampányolni jöttem ide, hol írtam én ilyent?
Utolsó: Egyetértek veled, a gyűlölet nem vezet jóra, de nem veszik magukat észre. És remélem a fidesz nyeri meg, ők tudják megállítani a migráns betelepítését.
2018. ápr. 4. 11:51
34/37 anonim válasza:
Minden válaszod kampánypropaganda, és a kérdésre sem érdekel a valódi válasz, csak a te válaszod próbálod elnyomni a torkunkon.
35/37 anonim válasza:
"a jobbikos megölte azt a fiatal lányt"
hehh??? ez komoly??? ha egy másodpercre komolyan is vett volna téged bárki, az itt felejti el...
36/37 anonim válasza:
Te egy kamuzós vagy, még abban sem vagyok biztos, hogy te fidesz-imádó vagy. :P
37/37 anonim válasza:
Na és jön a szuper ötlet. Alien vs predator 😄 roma vs migrans😁 parádés. Elővételben lehet jegyet venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!