Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ki mi alapján dönti el, hogy...

Ki mi alapján dönti el, hogy kire szavaz?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm gyermeke szavazó lett, és megkérdezte tőlem, hogy honnan tudom, hogy kire szavazok? Azt mondtam, arra amit tanítottak a szüleim, és amilyen elvet - életszemléletet követek ahhoz a legközelebb álló pártot szoktam választani. De, nincs megelégedve a válasszal, így titeket kérlek, segítsetek abban, hogyan tudja meg Ő, hogy ilyenkor hogyan kell gondolkodni. Nagyon értelmes gyerek, de, el van veszve, - ahogy én is őszintén bevallom. Nehéz ebben jó tanácsot adni úgy vélem. Konkrét pártot nem mondtam, azt szeretném, ha ő választana.

2018. ápr. 1. 09:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39%
Nekem igazából az egyik fő szempontom, hogy ne kapjon egy párt 2/3- ot. És igazából olyan ra sem akarok szavazni, aki volt már a hatalmon.
2018. ápr. 1. 16:08
 12/13 anonim ***** válasza:
79%

Ki mit tett idáig, hogy kb. mi várható tőle.

Én nem érzelmi alapon döntök , nem érdekel az uszító média.

2018. ápr. 1. 17:14
 13/13 anonim ***** válasza:
95%

fideszre

Beengedett migránsokat..aha ...és hol vannak....??? Mert én egyet se látok, Debrecenben élek, a menekülttábor mellettünk volt de szerencsére azt is bezárták. Nem mertem hazamenni egyedül, én tényleg megtapasztaltam milyen primitívek egy buszon kellett évekig utaznom velük.

Nézzetek már külföldi híradókat, videókat, mit művelnek a migránsok...és Orbán Viktoron kívül mindegyik beengedné őket..Vona is.

Gyurcsány meg mi a francot akar még itt? Már egyszer elkúrta, azok után nem is szabadott volna a politikába visszaengedni.

Karácsonyból kinézitek hogy tudna kormányozni? Úristen...

Szél Bernadett detto ráadásul még szélkakas is.

Mindegyik vergődik azért hogy legalább az 5%-ot elérjék hogy bekerüljenek. Szánalmas.

Nekem se szimpatikus mindenki a Fideszen belül, de az országot csak Orbán Viktor tudja megfelelően vezetni.

2018. ápr. 2. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!