"Most komolyan .. Ti nem akarjátok leváltani a Fideszt ?
Én a Jobbikra fogok szavazni ."
De. Csak nem gondoljuk úgy, hogy a világ kifordul a sarkából, ha mégis a Fidesz nyer. Nekem valószinűleg semmivel sem lenne sokkal jobb/rosszabb bármilyen kormány alatt, és ez az emberek 90%-ára ugyanúgy igaz, csak drámáznak. Nyugi, nem rajtam fog múlni a váltás, hanem a fotelből nyavalygók miatt.
2018. márc. 31. 18:37
12/42 anonim válasza:
Én nem akarom leváltani, épp ellenkezőleg, ha esetleg nem derült volna ki.:-)
2018. márc. 31. 18:51
13/42 anonim válasza:
Mivel a kilenc napos szabadságomat fogom tölteni megyek horgászni. Közben olvasom amint a baloldal vergődik itt. Elolvasom hogyan aggódnak pl az államcsőd miatt ami már 8. éve nem bír bekövetkezni.
2018. márc. 31. 19:13
14/42 anonim válasza:
SEMMI, az EU megvonja a pénzeket mert megunják hogy a strómanja meg a veje kapja és bedől az ország.
EU helyébe 7 éve megvontam volna akkor most egy demokráciában élhetnénk nem ilyen féldiktatúrába ahol a "független" Polt Péter fideszes főügyész nem hajlandó nyomoztatni igaz már a fél világ a jelenlegi kormány után nyomoz hogy adhatott el terroristáknak letelepedési kötvényt meg mit finanszíroztak 1300 MILLIÁRD forintból.
2018. márc. 31. 19:46
15/42 anonim válasza:
ma 19:40 Nem bírt bekövetkezni? Te kómában voltál mikor az Imf hitelért kuncsorogtak? Csak azért nem lett csőd mert kaptak kölcsönt.
2018. márc. 31. 20:04
16/42 anonim válasza:
Még befejezem az egyetemet aztán menekülök innen.
2018. márc. 31. 20:52
17/42 anonim válasza:
Én ugyanazt csinálom mint -> ma 20:52
2018. márc. 31. 21:04
18/42 anonim válasza:
Amit eddig.
2018. márc. 31. 21:41
19/42 anonim válasza:
A mai Jobbikra fogsz szavazni, tényleg, kérdező?
Én nem tenném.
2018. márc. 31. 21:56
20/42 anonim válasza:
#16 jaa akkor csődbe ment európa nagy része? Mert imf hitelért kuncsorogtak kb mind :) Aztán 2010 után is csődbement magyarország? Mert szovjet-orosz, az imf-nél magasabb kamatú hitelt felvéve fizették vissza az imf hitelt, + még azon túl is vettek fel hitelt, na meg 3000 milliárdot is lenyeltek a lakosságtól, amit államcsőd helyzetekben szokás. Na meg a rerngeteg adóemelés, és új adó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!