Szerintetek ma Magyarországon melyik az a párt, aki a legjobb választás lenne ahhoz, hogy az alapjait tegye le egy élhető jövőbeli Magyarországnak?
"Magyarország egy olyan hely legyen, ahol a fizetésekből meg lehet élni, "
Ezt holnaptól meg lehetne csinálni, csak ehhez a pártoknak semmilyen érdeke nem fűződne...
Mi is ezen morfondírozunk a barátnőmmel. Arra jutottunk, hogy az LMP lenne a legjobb (igazából nincs semmi olyan kijelentésük, ami vállalhatatlan), de viszont ők esélytelenek, így marad a második verzió, a jobbik. De náluk sok a hülyeség és mondom ezt úgy, hogy 4 éve rájuk szavaztam, de be kell vallani akad jó pár gond náluk (Dúró Dórcsi homofóbiája (függetlenül attól mi a véleménye valakinek a melegekről, ha ilyen elmaradottan gondolkozó párt nyer akkor lenéznek majd nemzetközi szinten) és a kereszténység túl erőltetése, rovásírás iskolába stb stb).
De szerintem a lényeg, hogy friss vér jöjjön már a politikába, mert a régi pártok már leszerepeltek. Jöjjön egy új, mert az hozhat csak változást.
Szóval realistán nézve csak a Jobbik nyerhetne, ideológiailag viszont az LMP az egyik legjobb. Szerintem.
"az LMP lenne a legjobb (igazából nincs semmi olyan kijelentésük, ami vállalhatatlan), de viszont ők esélytelenek"
Nem hinném hogy esélytelenek...
Miért azt feltétel nélkül elhiszi bárki, hogy ennek a mocsadék hatalomnak ezután az ámokfutás után lesz 45%-a.
"Jóesetben" 30. Hogy majd ők ebből mit pofáznak félre meg csalnak össze-vissza az más kérdés...
Egyébként ki fog velük összeállni a Thürmerék vagy a MIÉP?
Hagyjuk már...
Ki ne találja már senki hogy az MSZP 10% körül áll.
Ugyan már...
40-45% nem válaszol, nem tudja, nem szavaz.
Abból szerintem a 35 NEM VÁLASZOL, és nem véletlen...
Az az igazi érdekes oszlop az ún. közvéleménykutatásban...
A 17-es utolsó mondatában mondta meg a valódit: a bizonytalanok/nem megy el/nem válaszol oszlop a választások kulcsa!
Ha ezeket valaki meg tudja találni, és képes megmozdítani, akkor megnyerheti a választásokat!
Az MSZP+P nem biztos hogy megugorja a 10%-ot - a DK segítsége nélkül biztos nem.
A Jobbik - LMP látszik a jó megoldásnak, de örülnék ha a Momentum is bekerülne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!