Szerintetek is Bajnai G. az ország legjobb Válságmenedszere?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor megint jó miniszterelnők lehet. Közgazdsásznak sem rosz, angolul is beszé...?2013. máj. 10. 12:17
2/19 anonim válasza:
Nem. Szerintem Bokros Lajos tudhatja magának ezt a címet.
3/19 anonim válasza:
Én is Bokrosra szavazok, de Bajnai is bizonyította, hogy nem egy megélhetési politikus, hanem érti a dolgát.
4/19 anonim válasza:
Bokros Bajnai egy kutya ... egyikhez nem kell ész, hogy 1 évig hitelből életben tartsa az országot ... a másiknak se kellett sokkal több. Hiszen ha valaki elinflálja a forintot akkor a multik sorban fognak állni a felértékelődött dollárjukkalé és márkájukkal, hogy kihasználják, hogy a forint 6 év alatt 3szor ért kevesebbet ... miként lett 90dolláros árfolyamból 300ft/dolláros árfolyam ez megérne egy külön misét ... így kell elherdálni a közjót .. és így kell nagyot kaszálni...
6/19 A kérdező kommentje:
Bokros szerintetek annyival jobb?? Miért B valami zseni?? Mert nekem abból amit a TV-ben láttam nem tűnt annak...
2013. máj. 10. 12:39
7/19 anonim válasza:
Európa van válságban, ez nem látszik kelőmértékben, mert most azt az időszakot éljük, amikor az emberek helyett az államok veszik fel a hiteleket ...
10/19 anonim válasza:
Igen tökéletes lesz Bajnai György Gordon.
Én mindenben segíteni fogom
Soros György voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!