LMP, Momentum vagy Kétfarkú kutyapárt?
Figyelt kérdés
Melyikre lenne leginkább érdemes szavazni ezek közül? Az LMP a legtámogatottabb, de a Momentum is nagyon szimpatikus, a Kétfarkút pedig nagyon bírom, de ők nem tudom mennyire komoly választás a szavazáson.
Melyiket választanátok a háromból és miért?
2018. márc. 29. 16:05
11/16 anonim válasza:
A Jobbik a megoldás! Ne pazarold el a szavazati jogodat más pártra,mert azzal a Fidesz-Kdnp maffia államot támogatod!
12/16 anonim válasza:
Az LMP- t, mert ezek közül, nekik van reális esélyük bejutni a parlamentbe. Esetleg még a Kétfarkúnak, ha elég szavazónak van elege a "komoly" pártokból, de ez már nagyon bizonytalan. A Momentum viszont szerintem, közelében sem lesz az 5%- nak.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
11-es, közel sem vagyok jobbos, bár a Fidesznél jóval többre tartom a Jobbikot (igaz, nem tették magasra a lécet). Legalábbis a mostani, kevésbé szélsőséges verziójukat. Egyéniben szavaznék rájuk, de itt felénk kicsivel ugyan, de az MSZP-s jelölt az esélyesebb.
2018. márc. 30. 12:03
14/16 anonim válasza:
Én a Jobbik és a Kétfarkú között vacilláltam de a Jobbikra fogok szavazni kormányváltás reményében.
15/16 anonim válasza:
Kutyapárt! A momentum a nolimipia óta semmit nem csinál, Szél pedig a Fidesz szekerét tolja.
16/16 anonim válasza:
Én a kétfarkú kutyapártra szavaztam :D. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!