Van esélye a Jobbiknak az első helyre?
Figyelt kérdés
2018. márc. 26. 10:47
1/10 anonim válasza:
Esély mindig van, inkább az lenne a kérdés hogy mennyi. Az utóbbi időkben a fidesz annyira leszerepelt, hogy sok volt fideszes, baloldali, politikailag inaktív emberek és külföldi magyarok is a jobbikra fognak szavazni. Ezek közül sokan nem szeretik a jobbikot, viszont le akarják váltani a mostani kormányt. Sok helyen hallottam azt is hogy az lmp és a momentum visszalépett a jobbik javára, bár a támogatottságuk nem nagy, itt minden szavazat számít.
2/10 anonim válasza:
Az a baj, hogy a Jobbikot nagyon sokan még mindig abban a hitben élnek, hogy náci szemléletűek. Emiatt tarranak tőle, nem szavaznak rá, vagy el sem mennek szavazni, vagy a Fideszre szavaznak.
3/10 anonim válasza:
Hogyne lenne hiszen torony magasan vezet.
Ugye ők a narancssárgák!? :)
4/10 anonim válasza:
Sajnos nem sok. De az ellenzékből ők az egyedül vállalható párt. Ha sokan elmennének szavazni, akár nyerhetnének is.
6/10 anonim válasza:
Én pártatlan vagyok, gyűlölöm a politikát, de a jobbikra szavazok. Tarthatatlan, amit a fidesz művel itthon..gyurcsányéktól is undorodom, kétség nincs, hogy ugyanúgy lopnak, csak az ő idejükben nem volt ekkora média, ahol terjedjenek a dolgok. Szinte kizárásos alapon marad a Jobbik, nekik van csak esélyük leváltani..de úgy érzem kevés lesz
7/10 anonim válasza:
Nyugi a Jobbik is ugyanúgy fog lopni, hiszen Simicska volt az egyik főmaffiózó amíg meg nem sértődött.
Jelenleg meg övé a jobbik...
8/10 anonim válasza:
Dj. Urcsány már volt kormányon. Orbánka Viktorka már volt kúrmányon. Most olyan kellene, aki még nem, hátha másképp csinálná. Rossz példát láttunk eleget, ideje lenne egy jobbik kormánynak!
9/10 anonim válasza:
Nincs esélye. És nem is lenne jó, mert nem tudna kormányt alakítani.
Majd meglátjuk... Persze, mindenbe belemegyünk, aztán vagy kijövünk élve belőle, vagy nem. A Fidesz is "hátha jobb lesz" annak idején. Aztán nem. Ez kiszámolni kell, nem találgatni.
10/10 anonim válasza:
#9: Én már 8 éve is tudtam, hogy a Fidesz nem lesz jobb, nem is szavaztam rájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!